Feb 15, 2011

Home » , , , , » Hari Ahad yang PANAS walaupun dalam musim WINTER

Hari Ahad yang PANAS walaupun dalam musim WINTER

Yer, walaupun skang ni masih dalam musim Winter, tetapi sepanjang minggu ini suhunya agak panas bagi musim ini, iaitu sebelah siangnya sekitar 7-15 Celcius.. Malam tak pastilah pulak..ngee.. yang pasti sejuk sikitlah berbanding siangnya.. Nampak gayanya, terpaksalah lupakan angan-angan untuk bermain sled, coz takde bayang-bayang snow akan turun lagi.. Nak tak nak kena tunggu hujung tahun nanti..hohoho..

Oh ya, oleh kerana cuaca best untuk beriadah, hari Ahad lepas, kami pi jenjalan kat park yang berdekatan dengan rumah aka apartment kami.. Tak sangka, ramai juga yang turut beriadah sama, padahal masa tu baru kul 3-4 petang.. Maklumlah, pukul 6-7 petang dah macam waktu malam.. Memang happeninglah, rasanya lagi happening dari Summer.. Mungkin sebab minggu sebelumnya tersangatlah sejuk walaupun takde snow, tu yang beramai-ramai keluar rumah, sebagai tanda melepas perasaan sebab last week berkurung je dalam rumah.. Ke kami je yang berkurung? hahaha.. Jom layan piccas kami beriadah..

pose comey dari kami..comey ke? Ramai kan orang kat belakang tu?
masih ada snow kat mountain, akan ada peluangkah untuk bersledding?
Zahralah yang paling seronok, dapat main kuda kayu..
dan juga dapat berbuai..hohoho..

Kekadang terasa tak sabar nak Summer, kekadang terasa ohh, biarlah turun snow lagi, tak puas main sled ni...hehehe.. ^_*



Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

7 Comments
Comments

7 comments

Feb 15, 2011, 3:55:00 PM

x sangka pula walau musim salji, tp pamas.. huhu.. sy teringin sgt nk g negara yg ada salji.. malaysia pun ada tp x natural.. hehe! kak, jom tukar link atau banner nk??

Feb 15, 2011, 4:00:00 PM

wah!! bestnyer.. suke suke suke..

Feb 15, 2011, 5:26:00 PM

beznye dok oversea ek sis?

Feb 15, 2011, 8:42:00 PM

salam akak....wah...seronok la jadi budak2..dapat main buai2 n mainan kanak2...heheh

Feb 15, 2011, 10:38:00 PM

bilalah saya nak ke oversea...best jer tgk citer2 akak

Feb 15, 2011, 11:56:00 PM

waaa best nya dok sna huuu


Note For Alinac’s Membership"

Feb 21, 2011, 1:58:00 AM

@to all : bestla jugak..ngee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...