Feb 20, 2011

Home » » Lagi kemenangan di bulan Februari..

Lagi kemenangan di bulan Februari..

Alhamdulillah, murah rezeki bulan Februari ni.. Pertamanya, me bertuah dalam Giveaway Kongsi Pendapat Anda Sebagai Isteri. Terima kasih buat puan penganjur aka Mrs Bubu coz sudi maklumkan pada me.. Yang buat me blushing sekali, entrinya yang dibuat untuk mengumumkan pemenang..hikhik.. Rasa macam jejak kasih pon yer.. Jelas terpampang gambar me..hehehe.. Terima kasih Mrs Bubu for this lovely entry.. Agaknya apelah hadiahnya ek? ngee..


Mrs Bubu ni rupanya muda lagi dari me, tapi dah ada anak dua..cayolah dear.. Skang ni 1st daughternya, Eirdiena demam, harap-harapnya bukan demam denggilah.. Semoga Eirdiena cepat sembuh.. Jom berkenalan dengan Ummi Khairiah di blognya, Mrs Bubu..

Keduanya, me adalah salah seorang penerima cenderamata bagi Baby & Me Shopping Style Contest. Yeay, walaupun me tidak memenangi hadiah utama dan saguhati, puan penganjur aka Nia sudi bagi cenderamata.. Sukanya.. Cenderamata ape ek? Hihihi.. Tahniah juga buat pemenang2 utama, saguhati dan cenderamata. Yang menang ni kebanyakkannya adalah geng-geng yang suka join conway..


Kalau nak tahu Nia ni pon suka join contest gak ni.. Dan dah banyak kali pon anjurkan giveaway dan contest ni.. Tapi yang sebelum ni me takdek rezeki.. Alhamdulillah, kali ni ada jugak rezeki..hihi.. Jom berkenalan dengan Nia di Baby & Me..

Last sekali, me adalah pemenang utama bagi Contest Tips Unik untuk Qalish.com : Aktiviti Menarik & Simple untuk Merangsang Anak Bijak. Wihhuu.. Thanks buat juri dan penganjur coz sudi memilih my entry tu untuk memenangi busha yang sangat comey dan domain untuk setahun.. Wah,wahh.. Pasni blog ni akan ada domain sendirilah.. Nak bagi nama ape, uols ada cadangan tak? Tahniah juga buat pemenang-pemenang yang lain..


Jangan terkejut tengok print screen tu, untuk GA tu tak dapat nak masukkan coz berbentuk video.. Tak silap empunyer Qalish.com ni, dulunya sebelum berdomain sendiri, menggunakan sumpit2u.blogspot kan? Hehehe.. Tahniah sebab dah habis pantang.. Amacam besh tak bergelar parents? Ngee.. Jom berkenalan dengan Qalish.com..



Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

12 Comments
Comments

12 comments

Feb 20, 2011, 11:11:00 AM

wah2 siap wat research ye CP Hady.anyway conrate and nantikan hadiah dari Qalish

Feb 20, 2011, 11:32:00 AM

hebat..
tahniah2..
3 sekali menang tu
tq ek inform psl menang baby & me tu
xdan nk buka blog
cik abe ada ahahha
klw dia xde mmg keje nye ngadap blog je
dah klik hb

Feb 20, 2011, 2:12:00 PM

kiralah ie buat nombor utk setiap kemenangn tu heheh

congrats yer--me dh click ur HB!

Feb 20, 2011, 3:04:00 PM

singgah dr IR...salam kenal..
rajin2 jengah la blog saye k..:)

http://laydie-dda.blogspot.com

Feb 20, 2011, 5:55:00 PM

aidah pos hadiah tu jumaat by pos xpress...hope sudi terima hadiah xseberapa ni...wpon rsnya ktklntn melambak2 jauh lebih cantek..hehehehe

salam perkenalan

Feb 20, 2011, 6:07:00 PM

lor...dok oversea ker?mati2 igt kt kelantan...hikhikhik

Feb 20, 2011, 7:25:00 PM

tahniah.. murah rezeki!

Feb 20, 2011, 10:16:00 PM

tahniahx3 sbb menang 3 GA...:)

Feb 21, 2011, 8:29:00 AM

thanks for this entry dear! :)
thanks sbb sudi join ya.

Feb 21, 2011, 9:22:00 AM

congrats dear!!!banyaknya menang....

rajin u join contest yg susah2 camtu(yg nak kena buat entri pecah otak..hehe)

Feb 22, 2011, 12:06:00 AM

tahniah...

kakyong baru menang 2 GA.. sedey dah ni, dah nak ujung bulan, masih tak nampak cahaya nak menang GA... :p

Feb 23, 2011, 1:35:00 AM

@to all : thanks..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...