Feb 11, 2011

Home » » Lucky, Finalis & Top 16!!!

Lucky, Finalis & Top 16!!!

Hehehe, apa yang lucky, finalis dan Top 16 ni? Mestilah berkaitan dengan contest dan giveaway, ape lagi kan.. Lately, me selalu terlambat untuk mengetahui update-update mengenai contest dan giveaway, maklumlah pas lunch baru dapat buka lappy, tu pon kalau Zahra rela bermain sorang diri..huhu.. Kalau sini kul 3 petang, kat Malaysia dah kul 10 malam..

Tapi nasib baiklah me ada kenkawan yang prihatin, yang selalu alertkan me sekiranya me memenangi apa-apa conway.. Salah seorangnya adalah adik Ifa yang comel, thanks dear coz maklumkan yang me salah seorang yang lucky dalam My Eshop Launching Giveaway. Thanks juga buat Kemma aka puan penganjur coz sudi anjurkan ga ini, agak-agaknya ape hadiahnya ek? Hehe.. Tahniah juga buat pemenang-pemenang yang lain especially Ifa..

My lucky number 71

Kalau nak tahu Kemma ni pon suka join conway ni, dan nama anak 1st kami sama, yang depan ajela, dan ejaannya lain sikit, tapi maksud sama.. Anak Kemma Nureen dan anak saya Nuryn..ngeee.. Hikhik.. Jom berkenalan dengan Kemma di Da Tru Luv..

Yang finalis tu pulak, me adalah salah seorang dari finalis Nini D & The Warna Contest, tapi tidak berjaya untuk memenangi hadiah yang beshh tu.. Result dah keluar tau, nak tau sapa yang menang leh klik sini..

saja buat kenang-kenangan

Last sekali, me adalah salah seorang dari Top 16 dalam Saatku Milikmu Contest. Wah, memang sengit ni..hihihi.. Pasrah ajela, kalau ada rezeki, adalahkan..ngee.. Dah tersenarai dalam Top 16 ni pon dah happy.. Nak tengok full list Top 16 leh klik sini..




Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Feb 12, 2011, 1:31:00 AM

sayo pun sokmo terlewat tgk result, nnt kito pakat2 inform la deh...
cumo masalohnyo lappy sayo ni lmbt la nok loading blog awok ni... sokmo ssakut, maklum la.. baghe tuo!!

Feb 12, 2011, 11:42:00 AM

tahniah...dah byk sis bertuah dan mennag ni...
lin nak tag sis join ga ni

http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/02/cabutan-bertuah-bernilai-rm100.html

Feb 12, 2011, 11:54:00 AM

tahniah!!sy x join contest tu...hehe...

Feb 15, 2011, 12:41:00 AM

@to all : thanks..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...