Feb 3, 2011

Home » » Lagi Rezeki di bulan Februari.. Alhamdulillah!!

Lagi Rezeki di bulan Februari.. Alhamdulillah!!

Buka-buka je laptop hari ni (by the time entri ni publish, hari ni = semalam), ternampak komen dari Aanie gitau yang me bertuah dalam Hati Getah New Year Giveaway. Lepas tu terperasan pulak yang kak Fadzillah gitau kat shoutbox, siap bagi link lagi.. Wah, terasa bertuah bila ada kawan2 yang sudi memaklumkan, thanks to both of u, dan juga kenkawan yang lain.. Muahss berbijik-bijik!!

Terima kasih juga buat cik penganjur aka cik Liyana coz anjurkan ga ni dan hadiah shawl yang best tu.. Tahniah juga buat pemenang2 yang esp. kak Fadz..

my lucky number, 166

Apa yang me suka ngan blog cik Liyana ni, nampak kemas dan comel je.. Bilalah blog saya ni nak kemas dan comel cam blog orang lain jugak ni? Huhuhu.. Bz la.. Jangan taktau cik Liyana ni dah ada business sendiri, bagus ni, muda-muda dah ada businees.. Oh, I'm so envy dengan orang yang business minded ni.. Ok, jom berkenalan dengan cik Liyana di Cik Liyana Hati Getah..

Pastu terbaca pula komen dari Lynn, gitau yang me menang dalam GA Kasih Artika bagi kategori entri kreatif.. Thanks Lynn coz maklumkan pada akak.. Sayang ketat-ketat Lynn jugeee..ngee.. Thanks juga buat puan penganjur aka Artika coz sudi anjurkan ga ni dan hadiah gelang kristal dan shawl yang chantekk.. suka..suka.. Wah, bertambahlah koleksi shawl yang me ada (padahal baru dua, yang1 st dari cik Liyana..ngee..) Tahniah juga buat Cute Mum yang lucky..


Ha, nak tau apa yang ada kat blog Kasih Artika ni, macam-macam ada.. Jangan taktau Artika ni ada anak kembar tau.. Dah besar dah pon.. Cam best je kan ada anak kembar, so cutee.. Tapi cam penat gak nak melayan dua baby sekaligus, nak-nak masa dalam pantang..wuwuwu (spesis ibu manja dan ngengada..ngee..)Jom berkenalan dengan Artika di Kasih Artika..

Masa berblogwalking ke blog Cute Mum untuk cek entri contest Cute Baby with a Book Contest, me terperasan ada mesej dari eB gitau yang Cute Mum menang dalam Contest 200 Days Anniversary, me cam konpius-konpius pulak, me join ke tak ek contest ni..hahaha.. Pastu sesajalah cek, rupa-rupanya me pon salah seorang pemenang saguhati..yeay!! Thanks buat cik penganjur aka Nadia coz sudi anjurkan contest ni dan sudi bagi top up kat kami.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain, especially Cute Mum..


Kalau uols nak tahu, cik Nadia ni suka tau join contest jugak ni.. Malah suka juga anjurkan contest, skang ni ada contest terbaru di blognya, hadiahnya tersangatlah bes dan shuweet.. Kalau nak tahu, jom terjah blog cik Nadia di Cheritaku..


Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Feb 3, 2011, 11:59:00 AM

congrats yer has ;)
me dtg click ur HB utk ari ni

Feb 3, 2011, 12:43:00 PM

Alhamdulillah...murah betui rezeki u...
tahniah2...

Feb 3, 2011, 1:42:00 PM

salam kak,

tahniah, sudah rezeki tu =)

Feb 3, 2011, 3:17:00 PM

byk cikpuanhady menang...tahniah
sayang ketak2 yer

Feb 3, 2011, 10:57:00 PM

tAhniah benst nyer kak..

Feb 3, 2011, 11:52:00 PM

@to all : thanks..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...