Jan 17, 2012

Home » » Permulaan yang memberangsangkan..^_*

Permulaan yang memberangsangkan..^_*

Kenkawan, nak mitak jasa baik uols klik & like kat SINI.. Thanks!

Err.. sila abaikan tajuk itu, walaupun ada kena mengena sikit-sikit, tapi tajuk itu adalah tajuk yang terhasil apabila kekeringan idea nak bagi tajuk ape..hehe.. Permulaan apa ni? Apa yang memberangsangkan sangat ni? Hehe.. Sebenarnya permulaan bagi tahun 2012 yang memberangsangkan dalam dunia CGL..hehehe, itu tajuk yang lagi tepat..ekekeke..

1st sekali, me adalah salah seorang yang pemenang dalam Contest Kenali Bloggers, sekaligus memenangi hadiah berupa top up RM10, terima kasih buat penganjur aka Wanny dan juga penaja aka Julia. Tahniah juga buat pemenang yang lain..

My lucky number is 53

Jangan taktau, adik Wanny ni pon pandai edit blog, malah mengambil tempahan dari uols kalau-kalau nak revamp blog.. Harga pon berpatutan.. Tahniah di atas keputusan PMR yang cemerlang juga.. Jom usha adik Wanny di blognya, Deyawanny..

Kedua, me adalah salah seorang yang bertuah dalam Contest Klik & Like Fan Page, sekaligus memenangi hadiah berupa free ruang banner di blog Nadiah selama 2 bulan. Thanks buat Nisa Azman yang memaklumkan.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..

my lucky number, 105

Kalau uols nak tahu, adik Nadya ni bela sugar glider tau, bukan seekor, tapi dua ekor.. Perghh, cayolah.. Cute jugak.. Rasanya ni 1st time kenal blogger yang bela sugar glider.. Jom berkenalan dengan adik Nadya diblognya, Nornadiah.com.

Ketiga, me salah seorang pemenang dalam Contest Sape Nak Baju Free, tapi me bukanlah pemenang utama, tapi pemenang tempat ke 9, sekaligus memenangi voucher 10%. Thanks buat penganjur aka mira yang sudi memaklumkan melalui email. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..


Melalui entri saya di atas, uols boleh tengok apa yang ada kat Mira Kawaii Shop ni kan, memang comey-comey bajunya, geram tengok, sesuai dengan nama shopnya, sangatlah kawaii.. Jadi kalau uols rasa nak menjamu mata, silalah skodeng Mira Kawaii Shop.

Last sekali, me adalah salah seorang yang bertuah dalam Giveaway from KakInaKL.com, sekaligus memenangi hadiah berupa wang tunai RM30, makcik kayo..hehehe.. Tahniah juga buat semua pemenang yang lain..

orang last yang dapat RM30

Kak Ina ni tak payah me perkenalkan lagi, sebabnya memang dah ramai yang kenal, malah ada yang lebih kenal lagi, maklumlah kak Ina ni selalu join event Nuffnang, mesti dah jumpa ngan ramai bloggers kan.. Kalau nak tahu pasal USS, silalah berkunjung ke blog Tertunailah Hasrat di Hati.


p/s : Lately, my Churp Churp takde campaigns, mahu yang social sharing mahupun yang seeding, dua-dua nan hado, uols cemana?


Nak mitak jasa baik uols klik & like kat SINI.. Thanks!

Nak insentif tunai, Klik SINI 

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

Longchamp New Year Sale,  Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

16 Comments
Comments

16 comments

Jan 17, 2012, 11:39:00 AM

tahniah atas semua rezeki tu..

Jan 17, 2012, 2:20:00 PM

alaaaaaaaaaaaaaaaaa, hadiah kami camner? hu3

Jan 17, 2012, 5:46:00 PM

tahniah sebab menang..semuga terus berjaya dan berjaya

Jan 17, 2012, 5:52:00 PM

Banyaknya menang... tahniah.. rezeki tu...

Jan 17, 2012, 6:56:00 PM

tahniah Has..

churpchurp kakyong pun sama.. baru jer rasa suka hati & berharap dpt cashout dlm masa terdekat.. huwaaa..

Nuff pun sama.. BE non ado..

Jan 17, 2012, 8:45:00 PM

tahniah kak..nnti bg thu nadia nk letak banner apa ye..:)

lagi satu akak,komen akak saya tak publish tapi sy delete sebab ::

http://www.nornadiah.com/2011/11/spam-link-dalam-kotak-komen.html

Jan 17, 2012, 10:55:00 PM

@fieda thanks..alhamdulillah..

Jan 17, 2012, 10:56:00 PM

@eB ezrin jgn majuk tau, akan sampai jua hadiah tu nanti, cuma masa je yg tentukan..ngee.. me dh dpt update dr penaja..

Jan 17, 2012, 10:57:00 PM

@kak ina kl thanks kak ina..insyaAllah & aminn..

Jan 17, 2012, 11:02:00 PM

@Zie Fauzi hihi..thanks..rezeki yg tak diduga..

Jan 17, 2012, 11:04:00 PM

@kakyong samalah kita kakyong, tak sabar nak cash out churp2, tp takde keje, cane nak cash out..

Jan 17, 2012, 11:14:00 PM

@Miss Nadya eh, haritu akak dah emel dah..spam? jap akak gi tgk..

Jan 17, 2012, 11:35:00 PM

salam..

tahniah...rezeki tu =)

Jan 18, 2012, 9:57:00 AM

kiranya permulaan yang bertuah jugak la kan..! congrats yer:-D

Jan 21, 2012, 12:07:00 AM

@sissyira thanks syira..

Jan 21, 2012, 12:07:00 AM

@mizzura thanks dear..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...