Jan 13, 2012

Home » , , , , , » Triple BE di bulan Januari

Triple BE di bulan Januari

Sebelum tu nak mitak jasa baik uols klik like kat SINI.. Thanks!

Salam semua.. Dah hari Jumaat pon, sedar tak sedar dah nak masuk pertengahan bulan Januari kan, cepat aje masa berlalu.. Cemana ngan azam tahun baru? Masih hangat membara atau hangat-hangat tahi ayam? Hehe.. Peringatan untuk diri sendiri ni.. Chaiyok.. Chaiyok..

Alhamdulillah, permulaan yang baik bagi tahun 2012 ni, murah rezeki blog Belle bulan ni, dapat 3 BE tu.. Semoga terus diperbanyakkan rezeki (err..ni ayat berbaur tamak ke?agagaga..) Saya juga pasti, ramai blog kenkawan yang murah rezeki di bulan ni kan, dengar2nya ramai juga yang menerima BE dari Nuffnang, ada yang makin bertambah-tambah list BEnya, alhamdulillah.. Semoga kita sama-sama berusaha dan terus berusaha untuk meningkatkan usaha dalam berblogging ni..

Kalau ikutkan blog personal dapat 1 je BE, 2 BE lagi tu blogshop, Ma Belle Shoppe. Jom tengok penaja mana yang baik hati bagi BE kat blog Belle ini..

Terima kasih buat DiGi, Sloggi dan juga buat Nuffnang kerana bermurah hati untuk menceriakan dan mempercayai blog Belle ini dengan BE yang besh ini..

Terima kasih juga buat Ma Belle visitor yang tak jemu-jemu bertandang ke teratak Belle ini dan memberi sokongan padu buat blog Belle ini... Terima kasih juga pada yang sudi klik ads di blog Belle ini.. Muahss berbijik-bijik kat uols..!!

Alang-alang saya buat entri ni, saya nak selitkan sekali Alexa ranking dan Page Rank bagi blog ni. Moh skodeng jap rank blog ni setelah berusia 11 bulan ni (kalau campur masa berdomain blogspot dulu,  dah 13 bulan lorr..)..miahaha..
Nampaknya ada peningkatan yang memberangsangkan bagi Alexa, kalau compare dengan bulan Disember yang lepas, beza nak dekat 200k tu.. PageRank aje yang tak berubah, sape2 tau dak faktor apa yang membuatkan PageRank kita makin atau boleh naik ek?


Jom singgah ke :

Nak insentif tunai, Klik SINI 

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

Longchamp New Year Sale,  Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

19 Comments
Comments

19 comments

Jan 13, 2012, 10:56:00 AM

Tahniah! Saya punya BE semua dah jadi ME...huhu

Jan 13, 2012, 10:56:00 AM

Tahniah kak dapat 3 BE sekaligus..

Myra tahun ni belum dapat BE lagi...huhuu

Jan 13, 2012, 2:07:00 PM

tahniah :)

Jan 13, 2012, 3:32:00 PM

Tahniah.....

Video menarik untuk dikongsi! The Joy of Books

Jan 13, 2012, 6:11:00 PM

Congrats and I am so happy for you, keep blogging and more will come your way.

Jan 13, 2012, 7:25:00 PM

syoknya dapat be...sy ni dekat sebulan dah xdptla...sedey betul

Jan 13, 2012, 10:23:00 PM

tahniah.. sampai 3 BE nya.. kakyong ade 1 jer, itupun di blog yg sudah tdk diupdate.. uhuuukk..

PR ni susah nak ckp.. sbb tak brp faham formula yg google guna.. ;)

kakyong nak kejor rank dlm Msia.. kalo boleh nak bawah 500.. hehehhe.. angan2 utk 3 bulan pertama ni..

Jan 14, 2012, 3:04:00 PM

nad tak dapat be lagi tahun ni...adeh..:)

says atau churp2 xde kesan pun di glitterati tu..:)

sebab dia bukan iklan macam google ads..:)

Jan 15, 2012, 11:23:00 AM

untunglah dapt BE tinggi..:)

Jan 15, 2012, 10:22:00 PM

@~ yus ~ takpe, akan muncul juga BE baru tu..

Jan 15, 2012, 10:23:00 PM

@Myra Jay yeke..alahai..nanti2 akan ada juga tu..

Jan 15, 2012, 10:37:00 PM

@eB ezrin thanks..

Jan 15, 2012, 10:38:00 PM

@Qaseh Gifts thanks.. ;)

Jan 15, 2012, 10:42:00 PM

@Nava.K thanks, i hope so..hihi..

Jan 15, 2012, 10:43:00 PM

@Lin Azlina yeke..alahai..tapi lin baru je cash out kan..

Jan 15, 2012, 10:51:00 PM

@kakyong saya tu pon 2 BE kat blog yg jrn berupdate gak..hihi..cane nak bagi Alexa tinggi yer?

Jan 15, 2012, 10:52:00 PM

@Miss Nadya oo.. says tak efek ek..tak pernah letak link says kat blog ni takut efek nuff.. yg churp2 tu mmg tak efek sbb bawah nuff kan..

Jan 15, 2012, 11:26:00 PM

@normi nieza hihi.. kalau tempohnya lama lagi untung..

Jan 17, 2012, 11:26:00 PM

tahniah Has, BE blog kak dah btukar ME masuk thn baru nih!nampaknya kena tunggulah lagi nak dpt BE baru.....sabar menunggu ni,he,he:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...