May 16, 2011

Home » » Yeayy.. Me Dapat Shawl!

Yeayy.. Me Dapat Shawl!

Salam pagi Isnin semua.. Apa perkabaran semua? Hehehe.. Aduyaii, hari Jumaat lepas kecoh dashboard tak dapat buka kan? Hanya blog yang self hosted je la berupdate..hehehe.. Ke ada juga yang dapat tengok dashboard? Yang me dapat hanyalah buka blog, tapi takleh nak komen.. Tapi yang tak beshnya, memula semua entri pada 12hb takde kan. Tapi skang ni, ada satu entri yang me publish pada 12hb takde, lagi 2 entri ada..huhuh.. Dahla entri pasal Petua Kecantikan tu..kekeke..

Oh ya, berkaitan dengan tajuk ni, sebenarnya me adalah one of the winners bagi 1st Giveaway by Syima Emi dan sekaligus memenangi shawl... I loikee..hehehe. Thanks buat puan penganjur dan juga fa10 yang sudi memaklumkan pada me. Tahniah juga buat pemenang-pemenang yang lain..


Yang paling menarik sekali mengenai blog puan penganjur aka Syima Emi ni, address blognya iaitu petaibududurian..perghh, memang terlocor ayaq liur.. Tapi me tak makan petai la..hehehe.. Budu & durian memang peberet..nyum..nyum.. Meh berkenalan dengan Syima di blognya, Asam Masin Garam Kicap Manis.


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

May 16, 2011, 10:52:00 AM

kaLU laki mnang dapat shawL gak kew?
huhu!
btw,bw here~~~
kaLu rajin usha la sini...
http://simpleasfiq.blogspot.com/
nak foLLow mmg dialu2kan lah~

May 16, 2011, 11:26:00 AM

congrats sis!:)

May 16, 2011, 11:44:00 AM

tahniah dear...petaibududurian??perghhh....menarik nama tu...

May 16, 2011, 2:16:00 PM

tahniah kak :D

May 17, 2011, 1:06:00 AM

tahniah,,

kakyong dah 1 bulan x join gA.. dah jadi malas pulak... hehhe, sebenarnya tak sempat...


n3 terbaru kakyong
Jom layan Nur Kasih the movie
JOm minum petang
Selamat hari Guru

May 17, 2011, 11:55:00 PM

@to all : thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...