May 17, 2011

Home » » Lagi Rezeki di Bulan Mei.. Nyum..Nyumm

Lagi Rezeki di Bulan Mei.. Nyum..Nyumm

Alhamdulillah.. murah rezeki bulan ni.. Semoga sentiasa murahlah rezeki kami sekeluarga.. Amin..ngee.. Dan semoga uols pon murah rezeki..

Kali ni, me adalah pemenang kedua bagi Chocolate Giveaway.. Tak sangka terpilih ni dan sekaligus dapat coklat yang besh ni.. Thanks buat juri yang memilih my slogan ni.. Moga-moga menjadi pendorong untuk join contest yang kreatif sikit..heheh.. Maklumlah, skang ni ala-ala dah slow sikit join contest yang sebegini, kesnya tak cukup masa maaa.. Thanks buat Asida dan fa10 yang sudi memaklumkan mengenai kemenangan me ini.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..


Kalau uols nak tahu, banyak chocs yang menarik kat Decodeco Chocs, bukan sahaja sedap, tapi rupanya memang menarik. Me berkenan betul dengan coklat love puzzle tu.. Dan kalau uols rasa nak feeling-feeling takpon nak mencuci mata..ehehe, uols baca entri Mama, I Love U di blog Cik Dya, kompom meleleh ayaq mata uols..huhu.. Jom sama-sama meleleh ayaq mata di blog Cik Dya is Making Herstory..


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

May 17, 2011, 9:41:00 AM

Thniah ye kak.. Best tuh dapat makan coklat :P

May 17, 2011, 9:58:00 AM

bestnye...huhu..

May 17, 2011, 6:16:00 PM

tq sis for this entry .... sweet ... !!hope u will like the chocolates ^_^

May 18, 2011, 12:36:00 AM

@to all : thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...