May 20, 2011

Home » , » Mari Sedekahkan Al-Fatihah

Mari Sedekahkan Al-Fatihah

Salam semua.. Buka-buka blog pagi ni, ternampak entri dari sahabat blogger, Aisha aka Adyshariz yang gitau dia dan keluarganya tengah berkabung di atas pemergian arwah adik iparnya secara tiba-tiba.

Memang saya sangat-sangat terkejut sebab takde angin, takde apa kan, sebab lately Aisha jarang dapat update blog sebab busy dengan persiapan majlis kahwin adiknya dan juga tuntuan kerja. Tup tup bila nampak entri camgini, memang terpana sekejap. Semoga adik Aisha tabah menghadapi dugaan ini, dan juga buat semua keluarga Aisha & arwah. 

Juga, di kalangan blogger, iaitu empunya blog Telordibasuh, telah kembali ke rahmatullah akibat jangkitan paru-paru pada usia 25 tahun. Sebelum ni, saya ada terbaca di blog kenkawan yang gitau arwah masuk wad, tapi Allah lebih menyayangi arwah. Semoga keluarga arwah tabah menghadapinya. 

Semoga kedua-dua roh Allahyarham dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang-orang yang beriman. Al Fatihah..


p/s : Terasa insaf sekejap, bila-bila je Allah boleh tarik nikmat hidup..Persoalannya, sudah bersediakah kita?


Nak buah tangan dari Swiss? Meh join Ma Belle Shoppe Giveaway - 20 Mei 2011

Nak test drive Proton Exora & menangi hadiah wang tunai RM6K, KLIK SINI.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

May 22, 2011, 11:27:00 PM

terima kasih has sb sudi buat entri ni, moga roh kedua-dua arwah di cucuri rahmat. arwah berkongsi tarikh pemergian yg sama, dan arwah adik ipar aisha pon dpt penyakit jangkitan kuman, tapi kuman dh merebak dlm salur darah..

al-fatihah utk mereka..

kalau aisha ada menang kat mana GA/contest, harap has dpt inform aisha ya, email kat sini najwwa@gmail.com

tq has, hanya Allah saja yg dpt membalas budi has

Jul 4, 2011, 7:46:00 PM

@aisha : sama-sama..InsyaAllah, me akan inform..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...