May 24, 2011

Home » , , , , , » Buat Blogger di KL & Selangor | Set la ni gathering pada 12hb di KLCC, jam berapa?

Buat Blogger di KL & Selangor | Set la ni gathering pada 12hb di KLCC, jam berapa?

Tu dia tajuk..agagaga.. Kira aci la ek.. Saya tak sempat nak fikir lelama tajuk, dah dekat nak balik Malaysia ni, rasa macam tak cukup tangan pulak..huhuhu.. Ni pon tengah berhempas pulas update senarai nama dan tekaan yang join Ma Belle Shoppe Giveaway hari tu.. Sabor yer yanggg... Nama peserta dah complete, yang belum completenya adalah tekaan..huhuh..

Berbalik kepada tajuk, kira jadila ni yer, gathering kita pada 12hb Jun bersamaan hari Ahad di KLCC. Mahu buat jam berapa ni, pagi ke petang? Ekeke.. Kalau nak buat petang pon ok aje, kot-kot pagi nak kemas rumah ke ape kan.. So puan penganjur rasmi adalah Cute Mum la ni yer? Ekeke.. Nana ada bagi cadangan nak buat potluck, nak senaraikan siapa bawa apa ke or main bawak je, ke cemana? 

Oh ya, kebetulan pulak Geng Hot Mama Blogger pon ada buat gathering juga, pada hari yang sama, jam 4 petang di Tasik Titiwangsa, tak silap saya.. So, uols rasa nak sekali harung ngan gathering ni ke, asing-asing (coz me tau Cute Mum adalah ahli GHMB) Saya tak kisah aje, mana-mana yang uols rasa sesuai dan selesa, sebab ni pon suka-suka aje, mahu berkenalan dengan lebih rapat di luar dunia blogging..ekekeke..

Saja nak tunjuk gambar kami jenjalan kat KLCC, 2 tahun yang lepas (bulan 7, 2009)..hehehe.. Ntah Zahra ingat lagi ke dak..agagaga.. Yang pasti, habis terlocor ayaq liuq tengok air pancut tu..

Kat taman mainan
tu dia..melopong mulut..tengok ape taktau..
KLCC, July 2009 & Zahra is 4 months old..
Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Nak ke 1 Utama pada 29hb Mei (Ahad) dari 9pagi & menangi hadiah wang tunai RM15K, KLIK SINI.

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

May 24, 2011, 1:33:00 PM

eh, camner nk jadik mbr GHMB tuh?

May 24, 2011, 7:56:00 PM

mana2 je bee follow je ...hee nanti inform bee yer has

May 26, 2011, 8:02:00 AM

klu en hubby free time tu deqlis join sekaki kay..kat KLCC kan??:)

May 30, 2011, 9:17:00 AM

ada cadangan buat kat taman tasik titiwangsa.. ok tak?

Jul 5, 2011, 9:42:00 PM

@eb : tu facebook, boleh diinvite tu..

@bee & deqlis : jom..jom..

@cute mum : me ok je..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...