May 21, 2011

Home » , , , » Video Maharaja Lawak Minggu 8 | Sepah, Jambu, Jozan dan Nabil kurang best & R2 kembali menyengat?

Video Maharaja Lawak Minggu 8 | Sepah, Jambu, Jozan dan Nabil kurang best & R2 kembali menyengat?

Hehehe..sesekali nak letak tajuk kontroversi.. Kontroversi ke? Ekekeke.. Wahh.. Wahh, rupanya minggu ni takde tema yer, ikut kreativiti masing-masing.. Dan kumpulan R2 telah diundi masuk. Dan ada yang nak Amir diundi masuk? Agagaga..

Back to the title, bagi saya, lawak Sepah, Jambu dan Jozan kurang best kalau dibandingkan minggu lepas iaitu Minggu 7, tu bagi sayalah.. Kalau minggu lepas, boleh kata sepanjang masa saya gelak,  takdan nak bagi rehat mulut. Tapi kali ni tersangkut-sangkut sikit gelaknya. tapi lawak diorang memang tetap boleh buat saya gelak.. Bagi saya paling best sekali minggu ni adalah Sepah..ngee.. Uols tengok ajelah gelagat diorang minggu ni..






Agak sedey jugakla Nabil makin kurang menyengat. Yang saya nampak ada potensi nak menang skang ni adalah Sepah dan Jambu, especially Sepah makin lama makin best. Jozan tak konsisten, kekadang besh, kekadang so-so. Untuk Minggu 9, apa tugasan diorang ek? Agak-agak kali ni siapa  pulak yang menyerlah dan siapa pula yang keluar? Ngee..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Nak test drive Proton Exora & menangi hadiah wang tunai RM6K, KLIK SINI.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

May 21, 2011, 9:12:00 AM

ijah rasa yg best smlm sepah. jozan pun biasa-biasa je. hehe.

May 21, 2011, 11:29:00 AM

ALAMAK.YAN SUKA JOZAN JUGAK T_T

May 22, 2011, 7:29:00 PM

Sepah best la sis .. yg tak baper si Nabil tu ... Cam melalut2 dah ... ilang fokus sbb amir terkeluar kot .. hehee

Jul 4, 2011, 8:30:00 PM

@to all : kan..memang best, tak tahan, asik nak gelak je..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...