May 4, 2011

Home » » Rezeki Pertama di bulan Mei

Rezeki Pertama di bulan Mei

Alhamdulillah.. Permulaan yang memberangsangkan bagi bulan baru, bulan Mei.. Wah..wah..wahh.. dah nak pertengahan tahun dah ek, rasanya baru je New Year hari tu..wawawa.. Dan lebey kurang 20 hari lagi kami akan menyambut 3rd Anniversary..awww.. Juga, lebey kurang 30 hari lagi kami akan menjejakkan kaki ke bumi Malaysia.. Tak sabarnya..hehe

Oh ya, semalam me dapat mesej dari Ain aka cik penganjur bagi Contest Lelong I Love Myself, yang me adalah salah seorang daripada pemenang contest ini, dan sungguh tak sangka sekali me adalah pemenang utama, sekaligus membawa pulang top up bernilai RM30..hehehe..suka..suka..suka.. Thanks buat Ain coz sudi memaklumkan dan tahniah buat pemenang-pemenang yang lain, antaranya Nana.


Ha, kalau uols nak tahu adik Ain ni muda sesangat, skang ni tengah fokus pada study, maklumlah tahun ni bakal menghadapi SPM.. Study hard and smart tau.. All the very best untuk exam nanti..ngee.. Jom berkenalan dengan Ain di blognya, Ain's Villa..


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

May 4, 2011, 9:40:00 AM

wah...tahniah....



New Entry: Kenangan: Student id card

May 4, 2011, 10:23:00 AM

aSSALAMMUALAIKUM..
JOM JOIN..

http://izzlorna.com/izzlorna-com-1st-special-giveaway

TQ

May 4, 2011, 11:13:00 AM

murah rezeki tol tau tuan umh ni

May 4, 2011, 12:11:00 PM

wah3...
all d best dear...!
^^,

May 6, 2011, 10:19:00 PM

@to all : thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...