May 20, 2011

Home » » Wihhuu.. Me Dapat Sarung Handphone yang Comel.. ^_*

Wihhuu.. Me Dapat Sarung Handphone yang Comel.. ^_*

Buat kenkawan blogger yang berada di KL & Selangor, jangan lupa baca ENTRY INI tau, dan sudi-sudikanlah menawarkan diri untuk jadi organizer..ekekeke.. Kalau tak, boleh je me jadi organizer pon, takde hal, cuma takut kalut dan tak sempat nak update bloglah bila sampai Malaysia nanti..

Bee dah berkenan dah, untuk beriadah kat KLCC sambil bawak anak-anak mandi kat KLCC pool..hehe.. Kalau ada yang nak bagi cadangan lain, me ok je kalau semua setuju.. Oh ya, berkenaan dengan tajuk kat atas tu, me adalah salah seorang pemenang dalam Suka Suka GA Mama Rayyan. Thanks buat puan penganjur aka Mama Rayyan yang sudi bagi sarung handphone yang kiut tu kat me, sebagai peserta terakhir. Tahniah juga buat Cute Mum dan pemenang-pemenang yang lain.



Rasanya semua dah kenal ngan Mama Rayyan kan, suka join contest dan giveaway juga ni, dan dah banyak kali pon menang ni.. Oh ya, kalau nak tahu sapa 4 peserta yang bertuah, meh usha kat blog Cheritera Contest & GA Mama Rayyan..


Nak buah tangan dari Swiss? Meh join Ma Belle Shoppe Giveaway - 20 Mei 2011

Nak test drive Proton Exora & menangi hadiah wang tunai RM6K, KLIK SINI.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!


 

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

3 Comments
Comments

3 comments

May 20, 2011, 9:00:00 AM

tahniah..
tq sudi inform..
:)

May 20, 2011, 1:14:00 PM

thank coz wat n3....terharu mama baca...tahniah yer...

Jul 1, 2011, 10:05:00 PM

@cute mum : sama-sama..

@mama rayyan : sama-samma..glad u like it..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...