May 30, 2011

Home » , , , , » Yeayy.. Belle dapat Double BE!!

Yeayy.. Belle dapat Double BE!!

Alhamdulillah.. Murah rezeki blog Belle bulan May ini.. Semoga terus diperbanyakkan rezeki (err..ni ayat berbaur tamak ke?agagaga..) Saya juga pasti, ramai blog kenkawan yang murah rezeki di bulan May ini kan, dengar2nya ramai juga yang menerima BE dari Nuffnang, ada yang pertama kali (err..kalu nak kira saya pun baru je lagi merasa BE ni..pertama kali merasa BE bulan ni la jugak.. Tak cayer, tengok sini..) Ada yang makin bertambah-tambah list BEnya, alhamdulillah.. Semoga kita sama-sama berusaha dan terus berusaha untuk meningkatkan usaha dalam berblogging ni..

Ha, nak tau penaja mana yang bermurah hati nak bagi BE kat blog Belle ini? Semestinya dari Nokia dan Perodua, dan juga Nuffang. Terima kasih kerana mempercayai blog ini, dan sememangnya saya adalah pengguna produk Nokia dari dulu lagi, dan kereta Myvi putih adalah my 2nd ayang..ngee.. Sudilah kiranya menerima pantun dua kerat dari me..

Terima kasih daun keladi
Lain kali, berilah lagi..


A million thanks juga buat Belle visitors yang sering berkunjung ke sini, dan memberi sokongan pada blog Belle ini.. A million thanks juga pada yang sudi klik ads di blog Belle ini.. Muahss berbijik-bijik kat uols..

Alang-alang saya buat entri ni, saya nak selitkan sekali Alexa ranking bagi blog ni. Dah lama tak menempek kat sini, sejak saya bertukar kepada domain. Last sekali saya cek Alexa ranking ni, pada bulan 2, masa tu masih berdomain blogspot lagi.. Moh skodeng jap rank blog ni setelah berdomain ni..miahaha..
Amacam, ok ke rank blog ni yang berusia 3 bulan (kalau campur masa berdomain blogspot dulu,  dah 5 bulan lorr..)?


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

May 30, 2011, 8:38:00 AM

waaa tahniah ...~ :) sy tak pernah dapat BE ..

May 30, 2011, 10:11:00 AM

Wah,,best nyer kak has...heheh...
kak..camNo nak cek BE ni kak???
heheh..:)

May 30, 2011, 10:36:00 AM

wah!!!!! sangat best la!!!

May 30, 2011, 12:05:00 PM

wah, banyak BE tu....derma la skit...hehe..

tak reti la pasal alexa ni...ce cite...

Jul 6, 2011, 7:22:00 PM

@zacky & nm02 : thanks..

@aida : ecece, tny laks mcm tak pernah dpt je..

@aanie : hehe..me pon tak pasti sgt psl alexa ni..suka-suka je cek ni..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...