May 6, 2011

Home » , , » First time main air.. Seronoknya dia!!

First time main air.. Seronoknya dia!!

Wahhh.. dah lame tak bercerita pasal Zahra..hihihi.. banyak je nak criter, tapi tulah idea nak mengarang tu takde..ekekek.. Kali nak citer pasal 1st time Zahra bermandi manda di luar rumah.. Bukan di tepi pantai, tapi di tepi lake.. Almaklum sajala, sini takde beach.. Lake banyaklaa.. 
Tapi ni bukan yang tahun ni, tahun lepas punyer..ekekek.. Tahun ni nak kena tunggu Summer dulu la.. Skang ni dah ala-ala panas, tapi tu ler.. Cuaca tak menentu, kejap panas, kejap berangin.. Jadi, kalau nak outdoor swimming tu susah sketlah.. Kang kalau bawak pi mandi kat luar, mau biru mulut dan kuku..hehehe.. 

Gambar-gambar kat bawah ni masa Summer tahun lepas, bawak Zahra mandi manda kat lake dekat ngan umah ni.. Masa ni weather sangat best, panas tapi nyaman.. Bagus anak mama & abah nih, tak takut pon ngan air.. Jom layan some of piccas Zahra sonot main air..

mula-mula jamah air dulu..
dah tak nak dipegang..hoho
tu dia..bagaikan burung bebas beterbangan..
tu dia...berenang style ape tu, merangkak? hehe..
muka orang excited dapat main air..
berendam sebelum balik

Dah memang main air ni adalah kesukaan budak-budak kan, tak kiralah air tu sejuk ke, tetap nak main.. Tak sabar nak bawak Zahra main air kat lake lagi.. Nak bawak gi open pool, taktau kat mane..  So skang ni hanya bagi Zahra berendam dalam bath tub aje ler..Anak2 uols suka tak main air?


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

May 6, 2011, 8:47:00 AM

hahaha.. cute!

May 6, 2011, 9:13:00 AM

bestnye.. jernih sangat air :)

May 6, 2011, 12:02:00 PM

mmg semua budak suka main air kot kn?syafiq pn klu masuk toilet ja msti kna bukak semua sbb msti dia akn main air smpai puas.klu blm puas angkat dia kluar mengamok a jwb'y...

May 10, 2011, 9:04:00 PM

@nick : thanks..

@dni : best dni, sejuk dan jernih..

@ibu syafiq : agaknyala kan..pantang nampak air kan bebudak ni..mesti nak jamah/main..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...