May 6, 2011

Home » » BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

Yiihaaa, kali ni dengan sepantas kilatnya saya mahu menyertai Ben Ashaari Gegar Blog May 2011. Ha, mesti uols tertanya-tanya kan, untuk apa pula kali ni? Biasalah Bro Ben ni ade je ideanya..hehehe, kalau uols nak tau dan juga mahu join, klik sini laju-laju kay. Terhad sehingga 9 Mei je ni..



p/s : Tengah sabar menunggu untuk orang uploadkan video Maharaja Lawak Minggu 6 kat youtube..kikiki.. Itulah kerja eden petang Jumaat..kikikiki.. Uols tengah syok layan kat TV ek? Bestnyer..


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

9 Comments
Comments

9 comments

May 7, 2011, 4:09:00 AM

datang kasik gegar !! (:

May 7, 2011, 2:50:00 PM

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- jom layan hindustan....
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

May 7, 2011, 3:42:00 PM

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

May 8, 2011, 3:39:00 PM

salam perkenalan...mari kita gegar!!!!

May 10, 2011, 12:33:00 PM

menyambong gegaran semalam.. :)

May 10, 2011, 4:39:00 PM

Assalamualaikum..
Abg Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Abg Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

May 10, 2011, 9:20:00 PM

@to all : thanks terjah..sat gi me gi terjah blog uols..nantikan..hehe..

May 11, 2011, 11:53:00 PM

salam datang singgah nak bom blog ni sebab nak bagi gegar lagi..

KEBABOOMMM!! LARI LARI!! blog dah berkecai..

haha.. salam singgah tuan blog.. ^_^

May 16, 2011, 8:39:00 AM

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...