May 18, 2011

Home » » Me Menang tapi Zahra yang Dapat Hadiah!

Me Menang tapi Zahra yang Dapat Hadiah!

Hehehe.. Saje je buat tajuk camgitu, kesnya taktau nak letak tajuk ape.. Malas nak fikir lelama, makanya jadi cenggitu ler..ekekek.. Tapi, memang betul pon tajuk tu..heheh..

Masa me duk berblogwalking dan reply komen kenkawan, tersinggah ke blog Nanakimie, sekali terperasan ada mesej yang gitau Nanakimie ada menang satu giveaway ni, me tertanya-tanya, ada join ke tak ek giveaway ni, sajelah cek, sekali terperasan ada nama me sebagai salah seorang pemenang dalam My 1st Giveaway. Thanks buat anak-anak murid Aida yang mencabut nama me tu sekaligus memenangi booties yang tersangatlah comel. Tahniah buat Aisha,  Nisa, Nanakimie dan Intan.


Kalau uols nak tahu, Aida aka puan penganjur ni macam-macam yang dijahitnya, sangat berbakat dan rajin tau.. Me pon teringin jugak nak pandai jahit menjahit ni, senang, nak design cemana, untuk hari raya, jahit je sendiri takyah nak sibuk-sibuk kalut cari tukang jahit. Tapi cam takde bakat je, plus tang kerajinan tu yang nak kena asah tu..ekekek.. Lagipun bukan senang nak menjahit dengan kemas kan.. Jom cuci mata di blog Aida, My Wonderful Life.



Nak buah tangan dari Swiss? Meh join Ma Belle Shoppe Giveaway - 20 Mei 2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

 

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

May 18, 2011, 12:50:00 PM

BUAH TANGAN DARI SWISS?MACAM BEST NI :D

May 19, 2011, 7:26:00 AM

tahniah yer..
thanks bg tahu, i pun br perasan hr ni. Byk sgt join ga n contest smpi terlepas pandang tang result. nnt u tlg roger2 juga ye.. hehehe

May 20, 2011, 11:11:00 PM

@izyan : ha, jemput join..hehe

@fa10 : samala kite, selalu lmbt dpt tahu..takpe, kalau kita nampak fa10 mng, kita roger2..

May 22, 2011, 11:36:00 PM

terima kasih has sb inform aisha..jasamu di kenang

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...