May 19, 2011

Home » , , » Buat Blogger di KL & Selangor

Buat Blogger di KL & Selangor

Hehehe, kalau ikutkan saya nak letak tajuk Mode Thrill untuk Blogger Gathering | Buat Kenkawan Blogger di KL & Selangor, tapi cam panjang bebenorlah pulak..ekeke..

Oleh kerana saya nak balik Malaysia bulan 6 ni, dan saya akan berada di JB, KL, Kelantan & Kuantan.. insyaAllah.. jadi bila ada beberapa komen yang buat me excited untuk jumpa kenkawan blogger yang tak pernah bersua, hanya catatan di blog menjadi pengganti diri..ecece, tu yang buat lagi thrill tu.. Dan bukan untuk blogger di KL & Selangor aje, mana tahu kat JB, Kelantan dan Kuantan pon, kalau ada yang sudi nak berjumpa..ekekek..*budget cam femes pulak* Ha, nak tengok tak komen-komen spesel ni..ngee..


Oleh kerana kat KL & Selangor ni ramai bebenor kenkawan blogger kan, jadi takkan nak jumpa sorang-sorang kan, rasanya lagi meriah kalau jumpa ramai-ramai, amacam? Nak-nak pulak saya balik kejap aje..huhuh.. Memang tak danlah, tapi hopefully apa yang dirancang nanti akan terlaksana..ekeke.. Yang saya dapat fikir skang ni, mungkin kita boleh jumpa sambil main bowling ke, tapi takdelah tournament ke ape, saje suka-suka, paling kurang leh praktis untuk tournament yang Cute Mum anjurkan, dak gitu? ekekek.. Takpon, santai sambil bawak anak-anak mandi kat KLCC pool (haha, kat situ je yang saya tau untuk mandi pool dan beriadah..ekeke). Tapi saya tak dapatlah nak organize, mungkin Cute Mum, ataupun Mama Zharfan ataupun Mama Adam ke (sedap je sebut nama tak tanya kat empunya badan lagi ni..agagaga)

Kalau kat JB, yang saya tau ada Ekin dan Ayu.. haha, sape lagi ek? Part ni susah sket nak buat gathering ni, nak gi rumah pulak, alahai.. Saya ni pemalu yang amat, kalau nak harapkan Mr Hadi lagi pemalu..wakakka.. Kang terkebil-kebil nanti.. Kalau reramai tu syok sikit main nyampuk je..hehe.. Tapi memang teringin jugakla nak jumpa, kalau ada peluang kan..

So amacam, ada ke yang nak join gathering ni? Agagaga.. Sapa yang sudi organize kan? Hahha, takdela organize mana, hanya gitau kul berapa, hari apa, kat mana nak jumpa, itu aje.. Santai je..


p/s : Asid, meh la join sekali. Boleh saya bagi by hand je FM yang dipesan tu..


Nak buah tangan dari Swiss? Meh join Ma Belle Shoppe Giveaway - 20 Mei 2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

 

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

15 Comments
Comments

15 comments

May 19, 2011, 8:18:00 AM

sama la saya..pemalu teramat. malu tak bertempat :p

May 19, 2011, 10:00:00 AM

wawawa.. bestkan kalau dapat jumpee..

May 19, 2011, 10:35:00 AM

brp hb akan touch down m'sia... selamat bergathering ya...

May 19, 2011, 11:16:00 AM

sy x pandai nak organize ni...klu cute mum or mz ok la kot...diorang femes...hehe...

May 19, 2011, 2:51:00 PM

balek mesia.?..dok katne skrg..

May 19, 2011, 4:17:00 PM

bawak ank2 mandi di pool klcc tu best jugak tk de lah ngacau sgt mak2 nk borak , kalo jadi jemput bee nk gak nih !!!

May 20, 2011, 9:09:00 AM

wah.. mcam best jer..
nnati try tanya kawan2 yang dok area kl..
sebab kalo buat klcc tue memang dah cun..

May 20, 2011, 9:12:00 AM

has kalau nk wat gathering kt klcc tu stuju sangat...
sesuai utk kia yg ada anak2 ni
ada kolam
ada taman menan

May 20, 2011, 10:13:00 AM

bila cikpuanhady ada kat KL?
boleh set time..

May 20, 2011, 2:02:00 PM

salam kenal...

best dpt jmp2 kan..
tp malu la..xpenah lg jmp bloger

May 20, 2011, 11:31:00 PM

@nadiah : hehehe, spesis perempuan melayu terkakhir kita ni..ecece..tapi kalau dah ngam tu, ha, baru tak reti malu..ekekek..

@farah : jomlah..

@kakyong : 4hb sampaila saya kat klia tu, tapi blk jb dulu..

@aanie : hehe, aanie pon femes ape..

@najiha : skang kat swiss dear..

@bee : uiss, bee wajib dijemput..ekeke..

@cutemum : kalau weekends, 11 & 12hb june tu me ada kat kl..

@nana : tulah, tu je tempat yg me tau..ekekeke

@mizz : salam kenal juga..samelah kita, malu, tapi teringin nak jumpa kan..jomla..

May 22, 2011, 8:42:00 AM

me SETUJU ajer--cuma umah me tgh tak de tenet ni..so tak dpt nak BW or update apa2 ni adess

May 22, 2011, 11:40:00 PM

has..nanti kalau buat..callling2 la yer..KLCC tu tempat mainan zaman remaja tuu..

May 23, 2011, 8:53:00 AM

11th - 12th june?!!
amik 12 la..
huhuh..
org tua keje ari sabtu.
payoh nak kuar.
tpi sgt setuju klu kat klcc.
huhuhuh..

Jul 1, 2011, 9:41:00 PM

@mz : alahai..tak sempat nak jumpa hari tu..

@aisha : huhu..me tak sempat nak calling2..

@ayu : aritu tak dpt dtg ek..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...