May 17, 2011

Home » , » Tinggal 3 Hari Sahaja Lagi

Tinggal 3 Hari Sahaja Lagi

Meh, sapa belum join Ma Belle Shoppe Giveaway dan berpeluang untuk memenangi souvenir dari Swiss berupa Fridge Magnet, uols masih ada 3 hari lagi sebelum giveaway ini ditutup pada 20 Mei jam 11.59 malam waktu Malaysia.

Ada yang pening ek dengan giveaway ini? Kalau pening, uols boleh rujuk contoh penyertaan kat SINI, kalau tak faham juga boleh tanya.. No sweat.. Kalau tekaan uols tidak tepat atau paling hampir (pendek kata tak menang dalam teka-teki), uols masih berpeluang untuk menang dalam cabutan bertuah. Jadi, apa tunggu lagi, klik SINI laju-laju untuk join Ma Belle Shoppe Giveaway..

Antara souvenir yang dijual

Dan kalau ada yang berkenan dengan souvenir-souvenir dan beg-beg yang comel lote yang terdapat di blog Ma Belle Shoppe,  jangan tunggu lama-lama because tarikh tutup untuk pre-order adalah pada 25hb Mei ini.. Yang speselnya pre-order kali ini, uols dapat jimat shipping cost dari Swiss, coz kami akan balik Malaysia awal June ini.. Jadi barang-barang uols akan dibawa oleh kami sendiri.. Meh jemput mencuci mata di blogshop kami, Ma Belle Shoppe..

Antara jenama yang dijual


Nak buah tangan dari Swiss? Meh join Ma Belle Shoppe Giveaway - 20 Mei 2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

 

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

May 18, 2011, 10:25:00 AM

eh, a'ah la...sy x join lagi...nak join jugak...

cantik la wallet tu..tp x mampu nak beli yg ori....

May 20, 2011, 11:10:00 PM

@aanie : hehe sila..sila..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...