May 28, 2011

Home » , , , » Video Maharaja Lawak Minggu 9 | Yang Kelakar Habis Jambu, Sepah, Jozan, R2.. Nabil?

Video Maharaja Lawak Minggu 9 | Yang Kelakar Habis Jambu, Sepah, Jozan, R2.. Nabil?

Ngeee.. Walaupun pada awalnya saya hanya nak tunjuk 3 kumpulan yang terbaik, tapi dek kerana Sepah, Jozan dan R2 di level yang sama, iaitu di level yang kedua, jadi tak dapekla saya nak tunjuk Top 3..ngeee..

Bagi saya, Minggu 9 ni yang kelakar habis adalah Jambu.. Seriyes boleh tegang urat perut sebab gelak tak berenti-renti.. Sangat kacip aka ngam betul dengan Acong.. Dan yang kurengg tapi kelakar gak adalah Nabil. Saya suka part yang lawak spontan tu, bab tersingkir tu..ekekeke.. Meh kita layan lawak diorang bersama tetamu undangan..






Minggu ni Balas terkeluar, agak-agak minggu depan siapa yang akan terkeluar, adakah Nabil? Hoho..  Oh ya, untuk Minggu 10, apa tugasan diorang ek? Agak-agak kali ni siapa  pulak yang menyerlah? Ngee..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

3 Comments
Comments

3 comments

May 28, 2011, 9:52:00 AM

yups
Nabil semakin kureng lah skrg

Maharaja Lawak Episod Kesembilan

May 28, 2011, 1:40:00 PM

pada yan cume jambu sepah n jozan je menarik perhatian..

nabil tu awal2 agak kosong.. blur.. tak prepare.. kelaut.. tp lepas tu baru ok.. so keseluruhan persembahan nabil.. biase jek.. nabil pun since kat ML ni agak kureng menyengat.. kdg2 idea ade.. lawak sampai.. tp cam x cukup..

plg2 ske ngan sepah.. every week lawak mereka bermesej..

Jul 6, 2011, 7:09:00 PM

@hans & yan : kan, kan, nabil makin kureng jek..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...