May 3, 2011

Home » , » Kenapa tetiba cakap pasal tempat makan yang best?

Kenapa tetiba cakap pasal tempat makan yang best?

Kalau ikutkan, memang tak tertahan rasanya bila buat entri pasal tempat makan yang best ni, nak-nak lagi kalau makanan tu adalah makanan favourite, dan nak-nak lagi pulak, kalau tempat tu jauuuhhh beribu batu..hohoho..

Tapiii, disebabkan kami akan balik bulan 6 ni, dan akan berada di JB sekejap, KL sekejap, Kelate sekejap dan Kuantan sekejap, tu yang entri-entri kat bawah ni saya buat, untuk recap balik tempat-tempat yang best untuk makan dan juga mendapat input dari uols, mana tahu kalau berkesempatan nanti, boleh kami terjah..hehehe..





Thanks kat uols yang sudi berkongsi tempat-tempat makan yang beshh, ada tu siap bagi link lagi untuk saya terjah, sangat saya hargai, nak-nak area KL yang sememangnya bukan tempat permainan saya..heheh.. Even yang Kelate tu pon, banyak tempat makan best yang saya taktau sangat.. 

Kalau ikutkan, terlalu banyak tempat makan yang best, sampaikan tak cukup hari, especially di KL.. Nampak gayanya terpaksalah saya buat shortlist untuk diterjah.. Maklumlah nak terjah semua memang tak cukup hari..wuwuwu..

Tapi, kalau ada mana-mana lagi tempat makan yang best, yang uols nak suggestkan, leh share aje.. ngee.. Maklumlah kami ni memang suka makan..hahaha.. Sapa tak suka makan kan, nak-nak besh pulak tu..kikiki.. Makanan Malaysialah antara benda yang buat kami winduuu banget nak balik..hehehe.. Tu yang balik ni, nak makan puas-puas..ngee.. Agak-agak, bulan 6 ni masih musim durian kah?


p/s : Menulis sambil menelan air liuq.. Takleh letak gambar, nanti mengidam..*pengsan*.. Hahaha.. 



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

May 3, 2011, 8:44:00 AM

slamat kembali bln 6 nanti and mkn puas2..hehehe

May 3, 2011, 9:26:00 AM

:) dni kalau kat KB suka maksunab nasi air hehe

May 3, 2011, 9:42:00 AM

wallaaa...bestt tu jenjalan carik makan...azue suker makan2 kat JB...kalau ader rezeki nak pegi lagi...bestt ler JB..aii like...klate pun bestt...kl sah2 ler ...makanan dari satu malaysia ada...hehehe

May 3, 2011, 9:04:00 PM

Kat Penang pun banyak tempat best.. Esok pagi ada 1 entry lagi pasal makanan best di Penang :)

May 4, 2011, 8:56:00 PM

@amy : tu lah, tak sabar nak balik..ngee..nak makan puas2..

@dni : pernah juga dengar, tapi tak pernah try sbb kurang gemor nasi air..huhu..

@azue : tu lah, sokmo dok pi blog azue duk cekiout tmpt2 mkn yg best..

@mj : huhu..penang tu bila dah settle down kat malaysia baru leh gi jenjalan..suka ngan rojak pasembor..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...