May 20, 2011

Home » , , » Hari Terakhir untuk MBS Giveaway

Hari Terakhir untuk MBS Giveaway

Meh, sapa belum join Ma Belle Shoppe Giveaway dan berpeluang untuk memenangi souvenir dari Swiss berupa Fridge Magnet, uols masih ada beberapa jam je lagi sebelum giveaway ini ditutup pada jam 11.59 malam nanti (waktu Malaysia).

Ada yang pening ek dengan giveaway ini? Kalau pening, uols boleh rujuk contoh penyertaan kat SINI, kalau tak faham juga boleh tanya.. No sweat.. Kalau tekaan uols tidak tepat atau paling hampir (pendek kata tak menang dalam teka-teki), uols masih berpeluang untuk menang dalam cabutan bertuah. Jadi, apa tunggu lagi, klik SINI laju-laju untuk join Ma Belle Shoppe Giveaway..

Antara souvenir yang dijual

Untuk senarai nama, uols boleh klik SINI, tapi saya belum habis update lagi tu..hehehe.. Maklumlah kena cek satu-satu, agak penin dan memakan masa juga..huhuhu.. Lenkali takmo buat syarat-syarat sunat lagi dah, banyak koje, tapi sebenarnya nak bagi peluang yang lebih buat uols yang lebih rajin..hehehe.. Dan juga nak bagi kelebihan buat kenkawan yang support saya dan blog Belle ni..hehehe.. 

Memang besh buat giveaway ni, malah skang ni saya dah ada idea untuk next giveaway.. haha, entah bila pulak dapat buat, nak tunggu saya balik Malaysia sekali lagi taktaulah bila pulak, mungkin kalau buat giveaway masa saya kat Swiss ni, hadiahnya berupa cash aje ler (tu pon kalau balik ni dapat setelkan urusan bank dan setup online banking) Takpon kalau ada yang sudi untuk sponsor dan mahu saya jadi penganjur, no hal.. Bak kata pepatah, kecil tapak tangan, nyiru saya tadahkan..ekekek

Dan kalau ada yang berkenan dengan souvenir-souvenir dan beg-beg yang comel lote yang terdapat di blog Ma Belle Shoppe,  jangan tunggu lama-lama because tarikh tutup untuk pre-order adalah pada 25hb Mei ini.. Yang speselnya pre-order kali ini, uols dapat jimat shipping cost dari Swiss, coz kami akan balik Malaysia awal June ini.. Jadi barang-barang uols akan dibawa oleh kami sendiri.. Meh jemput mencuci mata di blogshop kami, Ma Belle Shoppe..

Antara jenama yang dijual

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

3 Comments
Comments

3 comments

May 20, 2011, 1:52:00 PM

Salam. singgah sini ye~ Nice blog :)
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

May 20, 2011, 6:03:00 PM

line loading trok gleww...
da ta egat da nak komen apa..hihi
suri!!

Jul 1, 2011, 10:19:00 PM

@fromme & ain : thanks sudi singgah..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...