May 10, 2011

Home » » Me Menang Contest Roroi

Me Menang Contest Roroi

Salam pagi Selasa semua.. Semalam ada yang bertanyakan mengenai resepi Oreo Cheesecake, me pernah share dah resepi ni, kalau nak boleh aje klik SINI, takpon klik aje kat link kek atas tu.. Dijamin sodapp..hehehe.. Thanks Irma coz sudi kongsi resepi kek kegemaran me ni..

Semalam masa bukak lappy, me dapat mesej dari Roroi aka penganjur bagi 1st Contest dari Roroi yang Ensem, yang me adalah one of the winners. Thanks buat Roroi coz sudi memaklumkan pada me yang me memenangi koleksi setem. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain.


Ingat lagi time sekolah rendah hinggalah ke menengah rendah, me memang suka kumpul setem yang comey-comey, unik dan keluaran khas. Siap simpan dalam album setem lagi. Tapi skang ni dah taktau kat mana dah..hohooh.. Kalau uols nak tengok koleksi setem yang me menang tu, boleh aje tengok kat blog Roroi di Remaja Boroi.. Jangan tanya me kenapa nama blognya sebegitu rupa..hahaha..


p/s : Dengar-dengarnya kat Malaysia skang ni panas sampaikan tengah malam pon air paip masih suam-suam kuku yer..hohoh.. Kat sini pon dah nak ala-ala panas gak, maklumlah nak masuk Summer.. dah start nak kena ambil kipas dari stor..

p/s/s : Terima kasih kat uols yang sudi jadi Belle Amies, me perasan jumlah Belle Amies makin meningkat dari hari ke sehari, tapi me belum sempat untuk godek link follower aka Belle Amies, sudilah kiranya untuk tinggalkan link blog uols kat komen entri ini (coz kalau shoutbox tu takut me terlepas pandang),  agar dapat saya terjah dan follow blog uols.. Muahss..

p/s/s/s : Hari ni (kalau ikut jam uols, belah petang atau malam) baru dapat me membalas komen dan terjah blog uols, semalam hari yang busy..huhuh.. Bukan takat Mr Hadi je busy, cikpuanhady pon busy juga..*busy ape taktau..ekeke..yang pasti sedar-sedar dah petang..huhuh* Sampaikan tak sempat nak bawak Zahra pi taman..huhu.. 



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!



Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

May 10, 2011, 8:35:00 AM

TAHNIAH...

May 10, 2011, 10:03:00 AM

tahniah..
murah rezeki..

May 10, 2011, 11:34:00 AM

memang panass... boleh goreng telur kat luar tu..he.he

May 11, 2011, 10:27:00 PM

tahniah beb..aku pon suka stem..tapi ader satu kes tu koleksi stem aku ilang, terus aku surender...hehe

May 13, 2011, 1:48:00 AM

@to all : thanks semua..

@ina : heheh..

@aisha : la yeke..samolah kita..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...