May 9, 2011

Home » » Double Lucky!!

Double Lucky!!

Wahh..memang sakan betul berhujung minggu..hihihi.. Tak sempat nak beronline lama-lama.. Hari sabtu macam biasalah keluar membeli belah makanan untuk seminggu, plus usha-usha barang yang nak bawak balik. Ahadnya, hari lepak sedunia..hahaha..verangan ajela..ekekek.. Lagi bertambah kerja adeler, sebab kekononnya nak buat sesuatu yang spesel di hari yang spesel.. Apa yang speselnya, itu cerita di entri seterusnya..ekekeke..

Ok, back to the title, tak sangka almost semua peserta yang join I Love My Contest adalah pemenang. Yeayy, pemurah betul Nini aka penganjur contest ni.. Dan yang bestnya, me dapat hadiah yang spesel coz me adalah peserta yang ke 78, iaitu peserta terakhir bagi contest ini.. Tahniah buat semua pemenang aka peserta..



Oh ya, untuk semua peserta yang join contest ini, cepat-cepat melaporkan diri sebelum 12 Mei, kang melepas hadiah yang comey ni.. Apa lagi, terjah blog Nini, A Day in My Life..

Kedua, me adalah one of the lucky winners dalam Yaya Azura 1st Giveaway.. Yeayy, thanks buat Kambeng Karbonat coz memaklumkan pada me. Thanks juga buat Yaya coz sudi menaja hadiah berupa storage organiser, saiz L tu.. I loike..ekekek.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain.. Untuk keputusan penuh, uols boleh rujuk sini..

My lucky number



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

May 9, 2011, 9:20:00 AM

saat paling ebst ialah bila bertuah..tahniah

May 9, 2011, 10:29:00 AM

tahniah dear...

May 9, 2011, 11:08:00 AM

you are very lucky..congrats.

May 9, 2011, 12:47:00 PM

tahniah kak ;)

May 10, 2011, 2:57:00 AM

taniah kak

May 13, 2011, 12:35:00 AM

@to all : thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...