May 30, 2011

Home » » ceritaindahkami.com Menerjah M.a.m.a A.d.a.m

ceritaindahkami.com Menerjah M.a.m.a A.d.a.m

Yiihaa, kali ni saya sambung edisi menerjah pula, setelah menerjah Aida Nasirah Punya Story, kali ni tibalah giliran blog Mama Adam untuk digodek-godek, direview oleh saya..ngee.. Peserta terakhir ni..

Nama blog memang catchy, sekaligus memang dah tau blog ini kepunyaan Mama Adam. Saya suka dengan warna tema blog ini, nampak jelas mana satu sidebar dan entry. Header pon comel sangat. Ceria gitew.. I loikee.. 


Actually, tak banyak yang saya boleh komen, sebab blog Mama Adam ni dah cukup comey dah, dari segi widget, semua dah tip top.. Cume, kalau yang boleh saya nak syorkan pon, mungkin part sebelah shoutbox tu, agak kosong sedikit. Mungkin Aanie boleh letak labels ataupun perbesarkan shoutbox tu bagi memenuhi ruang di sebelah tepi. Kalau nak letak labels, saya syorkan Aanie letak scroll box.


Dan mungkin Aanie boleh buat sesuatu dengan gambar-gambar Adam kat sidebar tu, supaya seimbang dengan sidebar sebelah tepi tu, samaada Aanie letak scroll box ataupun mungkin letak juga gambar Adam di sidebar lagi satu. Tapi yang ni takdela penting sangat, cuma nak bagi nampak lagi kemas dan cantik je.. Kalau tak ubah pon ok aje..ngee..

Rasanya itu aje ler kot yang boleh saya review pasal blog Mama Adam, yang lain memang dah tip top sangat dah.. Maklumlah Mama Adam ni memang prihatin pasal appearance blog ni..ngeee.. Meh kita tengok 2 entri terbaik bagi blog M.a.m.a A.d.a.m yang juga merupakan seorang yang tegar dalam join contest dan giveaway..

p/s : Dah pon habis sesi terjah menerjah bab pertama ni.. Tangan dah gatal nak buat segmen baru pulak ni.. Ada idea tak nak buat segmen ape? Ngee..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

3 Comments
Comments

3 comments

May 30, 2011, 11:00:00 PM

Myra ada terjah gak blog Mama Adam nie, memang kemas dan cantik kan :)

Jun 1, 2011, 9:16:00 AM

thanx dear...hakhak, senyum lebar je baca...

shoutbox tu boleh besarkan ke??xtau la nak besarkan camne...hehe...nak letak kat bawah takut org x prasan lak...

labels tu macam banyak je kan??hehe, nanti kalau ada masa, blh la godek2 lagi...

thanx tau review blog sy...

Jul 6, 2011, 8:29:00 PM

@mj : kan..kan..

@aanie : tak silap rasanya boleh tukar setting kat shoutboxnyer website..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...