May 2, 2011

Home » , , » Senarai Bloglist Belle of April

Senarai Bloglist Belle of April

Tahniah buat kak Ina coz berjaya dinobatkan sebagai Belle of April.. Kali ni meh kita tengok pula siapa yang berjaya tersenarai dalam bloglist Belle of the Month dan bakal menyertai kak Ina selama sebulan di bloglist khas ini..

Berikut adalah Top 3 bagi pengomen tegar bagi blog Notre Belle Histoire bagi  bulan Mac yang uols boleh cekidout sendiri di tepi sidebar blog ini under Belle Reporters.. Klik aje Bulan Mac..

Carta Paling Kuat Ngomen dijuarai oleh :
  1. Ina Nazir
  2. Aisha aka Adyshariz 
  3. Aanie

Oleh kerana tiada perubahan pada data Belle Buddies (maklumlah untuk dikira uols kena pastikan uols sign in bila masuk blog ni..), maka saya membuat keputusan untuk mengambil Top 3 Referral dari Google Analytics, dan mereka yang terkena adalah..

Carta Paling Kuat Skodeng dijuarai oleh :
  1. Aisha aka Adyshariz
  2. MarissaQaisara
  3. Ardini Humaira 

Tahniah buat uols dan terima kasih kerana turut memeriahkan blog Notre Belle Histoire dengan komen2 yang memang de' best lah, dan tanpa jemu melepak di blog Notre Belle Histoire.. Muahss berbijik-bijik kat uols.. Sayang uols ketat-ketat la..agagaga..


p/s : Oh ya, bagi yang keliru kenapa ada bloglist khas ini, dan kenapa mereka ini yang terpilih, tak lain tak bukan sebagai salah satu cara menghargai Belle Amies. Bagi yang ingin tersenarai dalam bloglist blog Belle ini, saya ada 2 lagi bloglist untuk Wanita dan Lelaki, khas bagi yang link exchange dengan blog Belle ini, yang penting my blog kat main blog uols sebagaimana ur blog tersenarai kat my main blog..


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

May 2, 2011, 10:53:00 PM

ahli kuat skodeng dan kuat komen, milik aku..pokcik kayooo..yahooo

hari2 singgah blog ko mmg tak bosan pon..hehe

May 2, 2011, 11:32:00 PM

untuk review tu, bukan 10 blog yang terawal..tapi yang terpilih..ngee...

May 3, 2011, 12:05:00 AM

fuh sy kuat skodeng alamakss... ngeh ngeh ngeh... cam x caya.. huhuhuhu

May 3, 2011, 9:05:00 AM

wah, kuat ngomen gak sy ni...hehe...

dear, klu x keberatan, blh x ajar camne nak buat widget belle reporters mcm u buat ni??

thanx!!

May 4, 2011, 7:31:00 AM

wahhh thanks ya kak.. hehe dni ada pertandingan debate hari ni.. busy dah 3 hari duk wat preparation... banyak entry blog dni follow dah terlepas. besok dni free... akan mulakan operasi bw :D

May 4, 2011, 8:42:00 PM

@aisha : hehhe..thanks dear..

@lulu : oo gitu ke..thanks habaq..

@aqishah : caya jgn tak caya..heheh.

@aanie : boleh aje dear..

@dni : wahh..ada debate ke? all the best..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...