May 21, 2011

Home » , , » Berkenan Betul dengan Kek Pertunangan Khairul Fahmi Che Mat dan Elia

Berkenan Betul dengan Kek Pertunangan Khairul Fahmi Che Mat dan Elia

Serius, memang saya berkenan dengan kek pertunangan Khairul Fahmi Che Mat dan Elia ni, unik dan lain dari yang lain. Tak pernah nampak lagi cenggini rupa kek tunang.. Owhh, I loikee..  Rasa cam sayang nak makan pon yer, kalau boleh nak frame gitew..

Kelassss kan..
Kasi zoom sikit..
Wahh, I loikke..

Bukan tu aje, saya suka gak gambar Elia kat tepi tingkap tu, macam ada seribu makna gitew.. Dan konsepnya bertemakan ala-ala arabian night giteww, nicee..

Setia menanti putera impian
Erin, pengapit pon comey juga..

Semoga Elia dan Fahmi kekal bahagia dan cepat-cepat ke jinjang pelamin pula.. Nanti boleh saya wish cepat-cepat dapat baby yang comel pula..ngee..


Sumber : kataartis.com (kat situ lagi banyak gambar Pertunangan Khairul Fahmi Che Mat dan Elia)


p/s : Wahh, bila tengok majlis tunang skang ni, rasa  macam majlis tunang saya dolu-dolu tersangatlah sempoi. (memang sempoi pon). Arggh, rasa cam nak bertunang balik, boleh gitew? Agagaga..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Nak test drive Proton Exora & menangi hadiah wang tunai RM6K, KLIK SINI.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

May 21, 2011, 9:00:00 AM

memng comel huhuhu jeles jugak depa nih tunang pun ada tema kan kan ..

has bila tu nk buat perjumpaan di klcc , jgn time bee nk balik kpg sudah


email bee nanti yer

tie2kay@gmail.com

May 21, 2011, 9:04:00 AM

tak nmpk mcm kek pun..cantik! suka yg laptop tu. siap ada mouse lagi..hehe. canggih betul kek

May 21, 2011, 6:08:00 PM

betul2...suka juga dgn kek...kiranya...lepas ni..leh la zu tempah kek ala2 TV LCD, tak pun kereta sebijik...haha...

May 22, 2011, 11:38:00 PM

kita pon simple gakkk..tapi kalau has nk buat sklai lagi..inform yer..;-)

Jul 4, 2011, 7:48:00 PM

@to all: kan..cantik kan..i loikeee..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...