May 14, 2011

Home » , , , » Video Maharaja Lawak Minggu 7 | Yang Paling Kelakar Sepah, Jambu dan Jozan

Video Maharaja Lawak Minggu 7 | Yang Paling Kelakar Sepah, Jambu dan Jozan

Wahh.. tak sangka walaupun Maharaja Lawak Minggu 7 bertemakan Silent Comedy, tapi Sepah, Jambu dan Jozan berjaya membuat lawak tanpa mengeluarkan sepatah suara, yang lain pon  ok juga. Dan yang paling mengejutkan bagi saya adalah, Sepah berjaya membuat otot perut saya tegang tanpa sepatah kata dari depa.

Dan bagi Minggu 7 ini, antara tiga peserta yang terbaik bagi saya adalah Sepah, Jambu dan Jozan.. Hohoho, kali ni Nabil tak masuk senarai, pecah rekod ni.. ekeke.. Adakah kerana Nabil kurang sihat? Chaiyok untuk Nabil minggu depan, sayang sebab Nabil sebelum2 ni mantop juga.. Meh kita layan tiga video yang terbaik bagi minggu ini..




Ni yang buat tak sabar nak tunggu Minggu ke 8.. Apa tugasan diorang ek? Agak-agak kali ni siapa  pulak yang menyerlah dan siapa pula yang keluar? Ngee..


p/s : Wahh..semalam sehari suntuk tak dapat buka dashboard, blog dapat buka, tapi tak dapat komen..huhuhu.. Yang tak bestnya, entri hari Jumaat, semua hilang..huhuhu, dahla saya ada buat review blog Aida, sempat baca ke tidak Aida..huhu..


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

May 14, 2011, 2:24:00 PM

persembahan smlm.... rasenye jambu the best..

sepah & jozan... menten..

nabil... byk tak menjadi sian dia..

errr tp kite miss part penyingkiran.. sape kuar ye.. man ke amir??

May 16, 2011, 1:16:00 AM

jambu mmg bestttt

May 17, 2011, 12:59:00 AM

@to all : kan..kan..

May 20, 2011, 9:26:00 PM

Jambu mmg giler kelakar. Tapi kesian kat peserta yg solo. susah kot nak wat silent comedy ni sorg2.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...