May 5, 2011

Home » , , , » 3 Dalam 1.. Muahaha..

3 Dalam 1.. Muahaha..

Salam pagi Khamis semua.. Tak pernah-pernah saya buat entri, ada 3 perkara dalam 1 entri je.. Ke pernah ek? Agagaga.. Ni kira lum sum, senang koje..kuikuikui..

Gini ha, semalam duk usha Churp Churp, sekali nampak ada peraduan yang boleh dapat kereta Honda City, bukan grand prize tapi weekly prize tu.. Means tiap-tiap minggu akan ada pemenang membawa pulang kereta Honda City, diulangi Honda City.. Pergghh.. Memang syok kalau eden yang dapat..muahaha.. Tetibe, padahal masuk contest pon tak.. Nak wat cemana, sini takdok Digi.. Dahla kat sini memang sokmo duk koya balik Malaysia nanti, dah settle down nak pakai kereta apa..kuikuikui.. 

Maklumlah kat sini tak dapat bawak keta, dahlah payah nak cari kereta auto, jalan berbukit, sempit pulak tu, muat-muat satu keta.. Tu belum kira side parking yang muat-muat keta je..huhuhu.. Kalau tengok Honda Jazz kat sini, cam berkenan pulok, coz cam kecik je.. Tak surelah sama design cam kat Malaysia ke tak, coz dolu2 tengok Honda Jazz kat Malaysia cam besau..huhu.. Tapi tu ler, hanya mampu berangan je ler, coz harga keta Honda Jazz ni bukan muroh, yer dok? So uols, jangan lepaskan peluang untuk dapat sebijik Honda City, takyah nak kuar duit puloh-puloh ribu, hanya perlu jawab soalan aje.. Nak tau lebih lanjut, leh cekidout kat SINI.. Tak pon boleh klik banner dan link kat bawah ni..




Lagi satu, uols dah try ke belum main game What Berry Are You Today? Hakhak, eden dapat Hungry Berry.. Nak tau apa itu Hungry Berry? Layanss..


Hohoho, memang tepatlah, dahler skang ni dalam kepala asyik fikir pasal makanan je, balik Malaysia nanti, mesti cari makanan yang besh-besh, yang paling dirindui, kalau dak, takkan asyik duk buat entri pasal Tempat Makan Yang Best..muahaha.. Tapi kan, game ni saya main tanpa pakai mouse tu..muahaha.. Tu yang result tak berapa nak tinggi tu..ekeke..1st trial..  Bukan main sesaja tau, sapa dapat markah yang agak tinggi, dapat layan konsert Yuna. Jom pakat-pakat main game ni, pehtu tayang uols berry ape.. Ada yang sama macam saya dak? Ekekeke.. Nak main klik SINI..Tak pon boleh link kat bawah ni..



Ha, uols perasan tak ngan new make over my blog ni? Ha.. Perasan tak? Kekeke.. Blog ni tak di make over pon lagi.. Tak dan mehhh.. Header duk tang tu jugak..kuikui.. Cumernya saya sempatler menambah beberapa element kat page tu..kikiki.. Yang mana? Yang ni ha..


Kalau ikutkan, ada lagi nak tambah tu, tapi tak sempat lagi. Yang Lucky Us pon tak habis update lagi.. Yang lain semua dah setel update, puas hati dapat buat menu bar kat atas tu, dah berzaman nak buat tapi asyik tak nyempat aje..heheh.. Amacam, ok dak? Ke macam sarat?


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

May 5, 2011, 9:07:00 AM

conotnye kalo menang ni kan kak :)

May 7, 2011, 12:17:00 AM

@dni : tu la pasal..bestnyer kalau dapat keta free sebijik..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...