Nov 11, 2011

Home » , » Bersawang sudah blog kesayangan kami ini..

Bersawang sudah blog kesayangan kami ini..

Fuhyooo, nak dekat dua bulan jugaklah blog ini tak berupdate..kuikuikui.. Boleh tahan gak ni, nasib tak dua tahun ke, kalau tak, tak tahulah nak sental cemano nanti blog ni..ekekek.. Rindu tu memang rindu nak berblog, tapi tiap kali je nak berblog, samada takdan ataupun mood ke laut.. Ater, cemana mood tak ke laut, baru je nak feeling-feeling dengan blog, anak kesayangan memanggil pulok, ajak main sama..

Actually, banyak sangat cerita nak dikongsi, banyak sangat benda yang nak diberitahu, banyak sangat komen yang tak terreply lagi, dan sudah lama saya tak ngomen kat blog kenkawan juga.. Hanya sempat usha kat dashboard aje, tu pon kalau dashboard tak meragam..

Tapi insyaAllah, mulai hari ini, blog ini akan dijaga dengan rapi, diupdate dan dihias, paling tidak pon  ada entri baru seminggu sekali..ekekek.. Aci dak? Banyak sangat yang saya hutang ngan uols, entri Belle of The Month dan juga Belle Amies of The Day, segmen lagi.. Takpe, akan saya langsaikan juga sedikit demi sedikit.. Apapun, it feels great dapat mencoret juga akhirnya kat blog kesayangan kami ni (nama je blog kami, tapi banyak saya yang tulis, maklumlah encik suami busy memanjang tapi dia yang sibuk suh saya update blog ni, duk tanya bila mahu update..hoho..)


p/s : Kalau nak tahu, entri ni didraft sebulan yang lalu dengan hanya satu perenggan, akhirnya hari ni dapat juga publish..ekeke..punyalah lama nak tambah 2 perenggan..hehe


Wanna win trip to UEFA 2012, Click HERE

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

12 Comments
Comments

12 comments

Nov 11, 2011, 10:37:00 AM

slamat kembali...
nk tanyer psl hadiah gaks? ;p

Nov 11, 2011, 4:30:00 PM

welcome back dear...:)

Nov 14, 2011, 10:30:00 AM

welcome back...kita pon, dah lama x update blog

Nov 15, 2011, 12:50:00 AM

cik puan hady kembali..hihi...
rindu x?

Nov 15, 2011, 10:31:00 AM

jalan² kat sini..selamat kembali..:-)

Nov 15, 2011, 1:25:00 PM

sis..sorry.terguna ID ensuami den plak..hihi...
ni la jadik klu x log out bila dah guna...hahahah

Dec 17, 2011, 1:52:00 AM

@eB ezrinthanks..hoho,hadiah tu skang ada kat penaja 2..huhu..dia asyik bz aje..

Dec 17, 2011, 1:52:00 AM

@aaniethanks dear..

Dec 17, 2011, 1:52:00 AM

@Adysharizhahahaa..samoler kita..

Dec 17, 2011, 1:53:00 AM

@thetoritonekin ek..windu sesgt..

Dec 17, 2011, 1:53:00 AM

@♥SyilaSyira♥thanks dear..

Dec 17, 2011, 1:54:00 AM

@ekinashikinhaha..patutlah, tapi tadi cam leh agak..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...