Jun 2, 2011

Home » , , , » Day 1: Sneak Peek at the City of London

Day 1: Sneak Peek at the City of London

Takmo citer2 panjang, hanya nak gitau kami dah selamat sampai di Kota London!!! Perjalanan amik masa selama 2 jam lebey dengan easyJet, kami turun di Luton Airport.. Jom layan piccas ini!!!

di Buckingham Palace
di St. James Park
di Westminster Abby, tempat William & Kate kahwin ni..
on the way ke The Clock Tower aka The Big Ben
on the way ke The London Eye

Stori-mori yang lebey details, kena tunggu sampai aii balik dulu, tak sure bila dah balik ke Malaysia ke, atau balik ke Swiss nanti baru akan update..ngeh..ngeh..ngeh.. Yang pasti London memang best.. Choww!!!

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Jun 2, 2011, 10:07:00 AM

rindu london..mmg best..bila la nk smp london lg...:)

Jun 2, 2011, 10:41:00 AM

Bestnyer dapat jenjalan..
Pemandangan pun cantik.. :)


Kak, nk mintak emel address, nk bg alamat :)

Jun 2, 2011, 10:55:00 AM

wahh.. best lahh jalan2 sana.. teruja farah tengok tau dearr.. ade rezeki lebih bolehla ke sana..:)

Jun 3, 2011, 9:38:00 AM

adoi jeles tengok gamabr dia hee...

Jun 3, 2011, 4:36:00 PM

lovely places esp the palace.

Aug 8, 2011, 9:11:00 PM

@to all : memang besh london ni..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...