Dec 7, 2011

Home » , , , » WW6 | Teknik Superimpose

WW6 | Teknik Superimpose

Adakah ini menggunakan teknik superimpose, ataupun tidak?
klik untuk pembesaran 5x ganda..ekekeke

Uols tentukan..hehehe..


p/s : Entri ni bukan ada niat pa pe ek, ini disebabkan takde idea + masa untuk update pepanjang..ekeke.. Tapi sebab takmo bagi blog ini langsung tidak berupdate, makanya peluang Wordless Wednesday ini perlu diambil..ekeke..

p/s/s : Abaikan tajuk itu, kesnya taktau nak letak tajuk ape..agagaga..


Nak tengok Yuna nyanyi live, Klik SINI

Wanna save up to 80% on everything Internet, Click HERE

Wanna explore, experience & enjoy of study options, Click HERE

Wanna have a peace of mind before hitting the roads, Click HERE

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Dec 7, 2011, 9:24:00 AM

wahh sebab jd bloglist anatasyea kot

Dec 7, 2011, 2:29:00 PM

Wahhh!!mantap tu kak..

Tahniah ye :)

Dec 7, 2011, 5:09:00 PM

...ooo ye ke,laju2 datang ni sbb nak belajo,rupanya bukan ya...

Dec 11, 2011, 6:08:00 PM

memang mantap...

nak jemput join sini
http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html

Dec 15, 2011, 12:39:00 AM

@bee : mungkin jugak tu..

@mj :thanks dear..

@rozaiman : alahai.. sori!

@kakyong : thanks jemput, insyaAllah join..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...