Dec 20, 2011

Home » » Wihhuuu, Lagi Rezeki dalam CGL

Wihhuuu, Lagi Rezeki dalam CGL

Alhamdulillah, masih ada rezeki lagi dalam dunia CGL ni, walaupun idokler seaktif seperti dulu.. Join pon yang senang-senang aje, yang tak ambil banyak masa..kekeke..

1st sekali, me bertuah dalam 2nd Birthday Adha Giveaway, sekaligus memenangi hadiah berupa pakaian kanak-kanak, wahh, dapat baju barulah Zahra.. Nasib baik me perasan notis dari puan penganjur aka Mama Adha, kalau tak, melepas sudaa..hehe.. Tahniah juga buat pemenang yang lain..
my lucky number
Kalau uols nak tahu, puan penganjur aka Mama Adha ni ada anak twin tau, wahh.. bestkan? Me memang suka kalau budak2 twin ni, nak-nak kalau dapat sepasang, wahh.. Takyah peknen dah pastu pon takpe..haha.. Tapi tu lah kan, dapat ke me handle anak twin, yang sorang ni pon sekejap-sekejap bertukar menjadi tarzan..hohoho.. Jom berkenalan ngan Mama Adha diblognya, Kisah Anak2ku & Kehidupanku.

Actually, me nak update pasal yang atas ni aje, tapi masa buat entry ni, terperasan pulak nama me salah seorang pemenang saguhati bagi My Great Cuti Cuti Cinta Contest, alang2 update terusla..hehe.. Hadiah boleh pilih, sapa cepat dia dapat.. So me pilih brooch rama-rama, harap2 dapatla tu..hehe.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..


Me kenal ngan puan penganjur aka Reen ni dah lama, masa ngan blog Ma Belle Histoire lagi (yang kini dah jadi blog CGL, Ma Belle Conway). Tapi belum berkesempatan untuk berjumpa lagi.. Reen ni pon gemar buat contest dan giveaway ni.. Blognya pon macam-macam ada, jom usha Reen di Dunia PuanStoberi.


p/s : Perasan tak kat blog ni dah takde shoutmix, sebabnya shoutmix kan dah nak tutup servis free, so me buang ajelaa.. Kat blog Ma Belle Conway je ade sebab guna cbox.. Malas nak buat akaun baru untuk letak kat blog ni..huhu..

p/s/s : Perasan jugak tak, kat blog ni dah ada ruang untuk sewa iklan? Ngehehe, jemput-jemput tengok kat sini, serendah RM3/bulan sahaja..


Nak insentif tunai, Klik SINI

Nak menang iPad2, Klik SINI

Who wants a trip to Germany + RM10k cash? Click HERE

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

8 Comments
Comments

8 comments

Dec 20, 2011, 11:20:00 AM

Tahniah ye kak :)

Myra je dah jarang join CGL nie ;)

Dec 20, 2011, 1:37:00 PM

jom join GA

hadiah photobook, cash dan besarkan gambar

http://bamyuyu.blogspot.com/2011/12/ladies-photographer-giveaway.html

Dec 21, 2011, 5:33:00 PM

tahniah , rezeki tu.. kakyong pun baru nak warming up join contest & giveaway semula..

Dec 22, 2011, 3:28:00 AM

@Myra Jay thanks MJ.. nape? jomla aktif sesama..

Dec 22, 2011, 3:29:00 AM

@yangyuyu thanks jemput yuyu.. insyaAllah me join..

Dec 22, 2011, 3:30:00 AM

@kakyong thanks kakyong..samolah kita..hihi..

Dec 22, 2011, 10:13:00 AM

tahniah!
kita x sempat nk join...

Dec 23, 2011, 6:22:00 AM

@ekinashikin thanks dear..jom join ga lain laks..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...