Dec 27, 2011

Home » » Mungkinkah Rezeki Terakhir di tahun 2011?

Mungkinkah Rezeki Terakhir di tahun 2011?

Yeayy, tak sangka masih ada rezeki dalam bidang CGL sebelum tahun 2011 melabuhkan tirainya..hehehe.. Sekejap je kan, dah nak masuk tahun 2012 dah pon.. Masih ada lagi azam 2011 yang belum tercapai..huhu.. Takpo, kita renew untuk tahun akan datang ni..hehe

Berbalik kepada tajuk, 1st me adalah salah seorang yang bertuah dalam GA Jom Join Sempena Pengaktifan Link Baru dan thanks buat penganjur aka Elyies yang sudi memaklumkan mengenai kemenangan ini.. Harap2nya dapatlah FM Brunei tu..ngee.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..


Dulu, Elyies ada blogspot, tapi skang dah tukar ke domain sendiri, tu yang dia buat GA ni.. Makin cantik blog Elyies. Me doakan semoga bisnes Elyies semakin berkembang dan semoga tercapai apa yang dicitakan.. Jom usha Elyies di blog barunya, PB Corset by Elyies Azlin.

2nd, me juga adalah salah seorang yang bertuah dalam 2nd GA by Adeq Yoe, sekaligus memenangi hadiah berupa cursor yang chomey.. Me dah tempah dah nak lagu mana..hehehe.. Tahniah juga buat pemenang yang lain..

My lucky number

Untuk pengetahuan uols, adeq Yoe ni ada membuat tempahan edit blog, ha, jadi kalau uols ada rasa nak edit blog ke, atau nak ubah layout blog dan juga background sempena tahun baru akan datang ni, leh cekidout di blognya, Story of Budak Jambu.

Last sekali, me adalah salah seorang yang bertuah dalam Korean Giveaway, anjuran Nureen, sekaligus memenangi FM dari Korea tu..waa besh banget..hehehe.. Maklumlah, nak gi Korea belum mampu, dapat FM pon dah happy.. Tahniah juga buat pemenang yang lain..

comel betul ellesya ni..

Kalau nak tahu, puan penganjur aka Nureen ni pon suka join contest & giveaway gaks.. Malah, suka juga anjurkan CGL ni.. Rasanya ni 1st time kot me bertuah dalam GA yang Nureen anjurkan. Kalau uols nak cekidout GA & contest yang latest, leh gak tengok kat My Luvly Family in da Contest & Giveaway.


Nak insentif tunai, Klik SINI 

Nak tahu cara & gaya hidup sihat, Klik SINI

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

17 Comments
Comments

17 comments

Dec 27, 2011, 11:21:00 AM

Tahniah ye kak Has :)


Nak tanya, barang HB dah sampai blom?

Dec 27, 2011, 12:31:00 PM

thanksss

Dec 27, 2011, 2:55:00 PM

:)
tahniah.. bestnya menang byk ni Alhamdulillah rezqi ujung tahun.. nureen ja x der rezqi ujung thn ni hehhee... sbb agak lemau berCGA sejak akhir2 ni bila bosan sgt ngan keja baru join :)
tq yerr sudi join ga nureen.. nanti nureen pos yerr nk tgu semua pemenang email add dlu :)

Dec 27, 2011, 3:39:00 PM

memang rezeki tak putus2 ni..tahniahh..:)

Dec 27, 2011, 4:08:00 PM

tahniah :)

Dec 27, 2011, 11:10:00 PM

Tahniah Has ...:) Rezeki akhir n awal tahun tu!

Dec 27, 2011, 11:41:00 PM

tahniah2...singgah2 penghujung 2011 ni...

Dec 28, 2011, 10:38:00 AM

tahniah kak... byknya kak dah menang.. best2.. ohya sy pun slh seorang yg menang korean giveaway ni.. :-)

Dec 28, 2011, 11:27:00 PM

ASkm. tahniah2.

Jan 4, 2012, 5:32:00 AM

@Myra Jay thanks MJ..dah selamat sampai pon..tq ek..

Jan 4, 2012, 5:33:00 AM

@elyies sama2.. ;)

Jan 4, 2012, 5:34:00 AM

@::NureeN:: nanti jomla sama2 memeriahkan dunia cgl..

Jan 4, 2012, 5:42:00 AM

@Farah Shamsudin bolehla..semoga sentiasa kita sentiasa murah rezeki..

Jan 4, 2012, 5:43:00 AM

@eB ezrin thanks eb..

Jan 4, 2012, 5:51:00 AM

@♕ Mr.IX ♂ thanks sudi singgah..

Jan 4, 2012, 5:51:00 AM

@SeputihSalju tahniah utk dear juga..

Jan 4, 2012, 5:52:00 AM

@Denaihati w'salam..thanks..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...