Nov 24, 2011

Home » » Comey tak header blog kami ni? ^_*

Comey tak header blog kami ni? ^_*

Kikiki.. Nak jugek masuk bakul angkat sendiri kannn..kekeke.. Yerla, nak suh sapa lagi tulun angkatkan, kan? Hehehe.. Setelah sekian lama blog Notre Belle Histoire aka cerita indah kami ni tidak berheader, akhirnya bersolek jugak muka blog kami ni..

Nak buat sendiri, saya tak reti plus kompom tak comey, tu belum kira dengan jumlah masa aka hari  (silap-silap berbulan) yang diambil untuk buat header ni, jadi baiklah saya minta yang lebih profesional yang buatkan.. Kalau uols nak tahu, Eliss, empunya blog Dear Diary yang tulun buatkan, dengan percuma pulak tu.. Amacam comey dak?

untuk blog ni
untuk blog Ma Belle Conway

So, bagi yang takde header lagi, ataupun yang dah bosan ngan header yang ada, boleh minta Eliss buatkan, nak tempah pon boleh.. Kalau uols nak tengok hasil tangan Eliss, boleh aje ke blog Eliss ni, Dear Diary, bukan setakat header, watermark dan blog badge pon Eliss boleh buatkan..


p/s : Ada yang nak tulun buatkan secara percuma badge blog ni tak? Kalau ada, meh offer diri kat saya..ekekek.. Nak yang free aje..lalalalariksss..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

16 Comments
Comments

16 comments

Nov 24, 2011, 10:44:00 AM

cantik & comel..
uyun punya header daddy dania yang buatkan..
:)

Nov 24, 2011, 10:47:00 AM

cantiknya.........

Nov 24, 2011, 11:43:00 AM

comey....wonderful rainbow!

Nov 24, 2011, 12:54:00 PM

comel. sbb tuh u tanyer psl result conetst eB eh?
eB x announce lagi sbb eB x der mood sgt. tunggu yer :)

Nov 24, 2011, 1:27:00 PM

cantik cantik :D

Nov 24, 2011, 3:00:00 PM

terima kasih for the backlink :) me rasa tak puashati tengok header biru yang kosong tu. kalo nak tukar background lain, email jer yer..kalo ada background sekali lagi bagus.

Nov 24, 2011, 9:36:00 PM

comel la akak..menarik hedr 2 :)
warna warni hee

Nov 25, 2011, 8:47:00 AM

Kak, seyes, header memang cantik, nampak ceria dengan si kecil tersenyum :-)

Dec 16, 2011, 11:53:00 PM

@Cute Mumthanks CM.. Wah rajin daddy dania wat, comel lak tu..

Dec 16, 2011, 11:53:00 PM

@cik Jue Aka Ibu Farisyahthanks cik jue..

Dec 17, 2011, 12:21:00 AM

@Lin Azlinathanks lin..rainbow tu sbb zahra suka..

Dec 17, 2011, 12:21:00 AM

@eB ezrinhehhe..manala tau, kot2 daku yg bertuah itew..hahah

Dec 17, 2011, 12:22:00 AM

@Ardini Humairatantek ek dni..

Dec 17, 2011, 12:23:00 AM

@e.l.i.s.s.m.i.esama2..hmm..ok gak tu, tapi me takde background dah..huuh..nanti me kontek bila nak tukar ek..

Dec 17, 2011, 12:24:00 AM

@fatin hananicome el..kembang bontot akak.hihih..

Dec 17, 2011, 12:24:00 AM

@Myra Jayceria itu mesti..namapon ceritaindah..haha..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...