Dec 28, 2011

Home » , » WW8 | Holiday Mood

WW8 | Holiday Mood

Haha, jangan salah sangka yang kami skang ni dalam/tengah/akan pi jenjalan ke mana-mana seperti tahun lepas (kami terbang ke Lisbon) ataupun 2 tahun lepas (kami tengok Xmas di Spain). Sebaliknya, kami berholiday di rumah sahaja.. Dan holiday mood yang dimaksudkan adalah seperti di bawah..hehe

holiday dari membuat kerja (en.suami kerja studinyer, saya kerja rumah..haha)

Layan movie sampai lebam..hahaha

Maklumlah, ada 3 series yang nak kena habiskan Merlin, Chuck ngan The Vampire Diaries. Time cuti nilah baru leh layan, kalau tak, memanjang je en. suami bz.. Uols buat apa cuti-cuti cam gini, jenjalan ke lepak kat umah?


Having body & muscle aches? Need solutions? Click HERE

Nak tahu rahsia awet muda, Klik SINI

Nak insentif tunai, Klik SINI 
 
Nak tahu cara & gaya hidup sihat, Klik SINI

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

Dec 28, 2011, 10:14:00 AM

dulu berjalan... rileks.. skrg ada twin so rileks kat rumah je la.. tunggu dorang besar skit baru rileks kat luar :)

Jan 4, 2012, 5:25:00 AM

@syiela hihi..samola kita..bila ada anak ni, langkah pendek skit..hihi..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...