Sep 7, 2011

Home » , , » WW5 | Antara Pantai Tercantik di Perancis

WW5 | Antara Pantai Tercantik di Perancis

Meh cuci mata kat pantai yang cantik dan terkenal iaitu di Nice, France yang juga lebih dikenali sebagai Beautiful Mediterranean Coast.. Subhanallah, Mashallah..

credit
credit
credit

p/s : Dah lama rasanya tak mandi pantai.. Last time pi pantai pon masa balik Malaysia hari tu, kat Pahang (lupe pulak nama tempat tu..hoho), tapi tak sempat nak jamah pon sebab hari nak ujan..hoho.. Bila last time uols pi pantai, mandi tak?


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

12 Comments
Comments

12 comments

Sep 7, 2011, 10:20:00 AM

atas sekali 2 paling cantik

Sep 7, 2011, 10:20:00 AM

Hi cik puan Hady! selamat hari raya! macih lawat blog. :)

Sep 7, 2011, 10:58:00 PM

salam Has,

dah agak lama tak mandi pantai, biasa gi pantai tu main pasirnya yg halus mulus tu je..

Sep 9, 2011, 2:21:00 AM

saya reply sini ye , yang lucky draw tu saya dah tutup dah . tapi boleh join yang ni


jemput join GA pertama saya di http://iownthis87.blogspot.com/2011/09/giveaway-kali-pertama-abazilah.html

Sep 10, 2011, 2:15:00 PM

wah! cantik...
selamat hari raya

Sep 14, 2011, 9:54:00 PM

sekarang kalau pergi pantai pun dah tak mandi dah...malu...hihi

Dec 17, 2011, 3:13:00 AM

@EnciK AxixOukan...cantik kan..

Dec 17, 2011, 3:14:00 AM

@Asmara hi, masih gak singgah sini..selamat hari raya..

Dec 17, 2011, 3:17:00 AM

@teratai tu lah, lame gak tak mandi pantai ni..dah besar2 ni..huhu..

Dec 17, 2011, 3:18:00 AM

@abazilah thanks gitau..

Dec 17, 2011, 3:24:00 AM

@deqlis thanks..selamat hari raya utk deqlis juga..

Dec 17, 2011, 3:25:00 AM

@Alisya tu lah kan, dah besar2 ni cam segan pulak nak mandi..huhu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...