Dec 24, 2010

Home » , , , » Buat Kenkawan Kesayangan Belle..

Buat Kenkawan Kesayangan Belle..

Terima kasih kerana sudi follow blog Belle ini, terima kasih kerana sudi berkawan dengan blog Belle ini.. Betapa saya amat terharu dengan jalinan persahabatan di alamaya yang dihulurkan ini.. Jadi, dengan berbesar hatinya saya menyambut jalinan yang dihulurkan itu dengan follow blog kenkawan juga.. 

credit

Takmo jadi cam dolu-dolu, gara-gara kerana mengejar nombor yang best, nak tunggu nombor yang spesel punyer pasal, saya terlepas pandang untuk follow blog kenkawan sehinggakan jumlah follower blog Conway dah ramai, dah tak terkejar dek masa untuk cek satu-satu.. Jadi, untuk blog ini, saya mahu follow terus, takmo tunggu2 nombor yang best lagi dah.. Hehehe, tabiat-gilakan-nombor-yang-cantik yang nak kena buang dengan segera nih..

Saya dah berjaya jejak balik, namun ada 3 kawan Belle yang tidak memaparkan link blognya.. Maaf yer, saya terpaksa announcekan dekat sini.. Minta uols tinggalkan link blog uols di kotak komen ini.. Kalau tinggal di cbox, takut2 saya terlepas pandang.. 
  • Eirra
  • AmyErinAimie
  • Nadirah Azmi
Cara-caranya untuk memaparkan link blog kita seperti berikut (aish..cam ayat jwb preksa je..hehehe)

  • Pi kat Dashboard, klik Edit Profile - kat situ uols akan nampak Show my blogs.. Ha, uols klik link tu.. Tang show sites I follow ok jer kalau uols nak tick.. 
  • Then uols pilihlah blog mana yang nak dipaparkan.. Hehehe..malu pulak tunjuk keempat-empat blog saya tu.. 2 je yang aktif.. Lagi 2 tu dah digabungkan dalam blog ni, sebab tu takmo display.. Better uols display yang uols nak orang datang je.. Kalau papar banyak2 nanti, orang konpius nak gi yang mana satu..
  • Dah siap tick, jangan lupa save, then voila.. Blog uols akan terpapar jika ada orang klik kat gambar id uols..

p/s : Kalau nak tukar-tukar link kat bloglist pon boleh juga, tinggalkan url blog uols kat kotak komen ini..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Dec 24, 2010, 8:00:00 PM

Salam,Has...tahniah yea dengan pembukaan blog baru...jgn lupa akk yea...


Jemput2lah datng blog akk...cuma kalau tak terupdate tu minta maaf yea....ada lah tu problemnye...huhu

Dec 24, 2010, 8:18:00 PM

yaahhh hik2..

Dec 25, 2010, 10:38:00 AM

agaknya derang mmg opt utk tak paparkan blog derang kut. hik hikss..
reen da lama tak update profile, blog list suma tu..so, blum ada blog belle belle yg baru ni blum ada bloglist. nati eh..tggu ada pree sket.

Dec 26, 2010, 1:46:00 AM

@ummu : terima kasih akak..mana boleh lupe kat akak..^_*

@bee : hehehe..

@reen : hehe, klu gitu takper..takut2 depa tak perasan je link blog depa tak terpapar, sayangla..oret2, thanks dear..

Anonymous
Feb 9, 2012, 6:36:00 PM

Salam..
boleh tak akak buatkn tutorial bila kita copy ape2 dlm entry akak,bila kita paste kn..
dia akan kuar benda ni kt bwh..

"Read more: http://www.ceritaindahkami.com/2010/12/buat-kenkawan-kesayangan-belle.html#ixzz1lsbLKZoY"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...