Dec 23, 2010

Home » , , » Zairi Perlukan 50 Bloggers

Zairi Perlukan 50 Bloggers

Hihihihi.. kali ni saya nak join Zairi Perlukan 50 Bloggers pula.. Kalau uols nak join, jom klik sini slow-slow..hehehe.. Kenapa saya nak join? Sebabnya, blog ni baru je saya buat selepas blog Ma Belle Histoire dijadikan blog conway, masih muda jelita hijau bebenau lagi blog ni, tunas pon lom berbunga lagi..

Sudah tentunya saya mahu blog ni tersenarai dalam bloglist Zairi.. InsyaAllah, blog ni akan diupdate sekerap yang mungkin, paling koman' pun satu entri sehari.. hehehe..Tapi rasanya, berkemungkinan besau lebih dari satu entri..


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

Dec 23, 2010, 8:38:00 PM

thanks.. nice blog.. biru je.. dah link kan blog awk.. keep blogging =)

Dec 24, 2010, 6:12:00 AM

@zairie : yeke..hihihi..mungkin bertukar ni..tak menjadi kat sidebar tu..thanks yer..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...