Dec 28, 2010

Home » , , » Entri Penyertaan Blog List Dauspozi.com

Entri Penyertaan Blog List Dauspozi.com


Kali ni, saya nak menyertai bloglist Dauspozi.com.. Kalau uols nak jugak, klik sini laju-laju.. Tapi sebelum tu, kena jawab dulu soalan cepu mas..hihihi..

1. Dari manakah korang kenal blog Dauspozi.com?
 Semestinyalah hasil dari berblogwalking.. Hihihi.. Nak-nak pulak kita ni satu geng dekat gengblogger..

2. Kenapa korang nak join blog list Dauspozi.com?
Oleh kerana blog ini baru nak menapak, semestinyalah mahu tersenarai dalam banyak-banyak bloglist.. Nak-nak pulak Dauspozi.com tengah buka bloglist, lagilah saya nak sertai.. Hulur tapak tangan, nyiru saya tadahkan..agagaga..

3. Apakah tujuan sebenar korang menulis blog?
Tujuan sebenar adalah untuk mengabadikan memori-memori indah sebagai kenangan di masa hadapan.. Selain tu, memberi sedikit input yang berguna kepada pembaca..

4. Siapakah 3 blogger yang menjadi sumber inspirasi korang?
Yang menaikkan semangat saya untuk terus berblogging adalah Ben Ashaari dan juga kenkawan Belle, dan yang menjadi sumber inspirasi tersangatlah ramai, tapi oleh kerana nak 3 je (act. 2 je lah coz dah tolak BA) adalah Joe dan Mama Lyna..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

Dec 28, 2010, 4:31:00 PM

salam

macam besh je

nak joint la nanti :)

Jan 4, 2011, 9:13:00 PM

@syira : joinla dear..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...