Dec 27, 2010

Home » , » 500 Blog!

500 Blog!


Blog Notre Belle Histoire ni baru diwujudkan, kiranya baru berumur 5 hari ni.. Blog ini diwujudkan setelah blog Ma Belle Histoire dijadikan blog khas untuk contest & giveaway, yang kini dikenali sebagai Ma Belle Conway..

Blog ini mempunyai 2 penulis, iaitu saya aka cikpuanhady dan encik suami aka Mr. Hadi. Blog ni akan menjadi tempat untuk kami berkongsi cerita, mainly akan bercerita mengenai hal-hal yang berlaku dalam kehidupan kami sekeluarga dan persekitaran, dan juga diselitkan mengenai hal-hal dunia..

Tujuan blog ini diwujudkan adalah sebagai kenangan di masa hadapan, dan juga sedikit sebanyak memberi input kepada pembaca blog Notre Belle Histoire ini.. Di samping itu, ingin  menambahkan kemeriahan alam berblogging..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Dec 27, 2010, 2:39:00 AM

salam bee tag has..jemput join

http://beecontest.blogspot.com/2010/12/contest-ni-di-tag-oleh-kak-lelord.html

Dec 27, 2010, 7:39:00 AM

Owh...Mankin berkembang nampaknye :)

Dec 27, 2010, 9:23:00 AM

best an berblog, atok pun dah suko dah ngan hobi baru atok ni..hehe

Jan 4, 2011, 10:50:00 PM

@bee : oret, akan diterjah nanti..

@adialuze & atok :hehe..tu lahkan, mmg sonot berblogging ni..

Jan 16, 2011, 9:19:00 AM

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

me one of thiss segmen .. hehe
datang jenguk dan bace ..

hit me back babe ...

Feb 10, 2011, 5:08:00 PM

mengunjungi, mengkomen dan menggegarkan blog anda!
referal dari blog abg ben!
nice blog;)
blog apisv2©

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...