Jan 4, 2012

Home » , » WW9 | Antara Saat Keriangan Zahra

WW9 | Antara Saat Keriangan Zahra

Zahra suka betul apabila dapat bermain, berendam & berenang di dalam air, tak kisahlah di bath tub, kolam, pantai mahupun tasik..

Sampai dah sejuk, biru, tangan dah kecut pon belum tentu mahu naik..hoho..


Zahra suka betul apabila dapat beriadah di taman permainan, dapat main buaian, papan gelongsor, see-saw dan daun..hehe.. Pendek kata semua akan ditry..hehe..

Kalau boleh hari-hari mahu main..hehehe


Zahra suka betul apabila dapat bermain & beriadah bersama-sama dengan rakan sebayanya.. 

Memang tak ingat dah kat mama & abahnya bila dah ada kawan..hehehehe


Last but not least, Zahra suka betul apabila dapat melakukan craft activities.. Memang cukup suka apabila hasil kerja tangannya diabadikan dengan mengambil gambar..

Walaupun hasilnya tak semenggah mana, tapi hatinya tetap berbunga-bunga riang..


p/s : Anak-anak uols pulak cemana, mehla share kat sini saat keriangan anak2 uols..


Nak tahu rahsia awet muda, Klik SINI

Nak menang wang tunai RM50K, Klik SINI

Nak tahu kat mana tempat makan yang best, Klik SINI

Nak insentif tunai, Klik SINI 

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

17 Comments
Comments

17 comments

Jan 4, 2012, 12:55:00 PM

amboi..kemain riangnya zahra yer...best dier kecik2 dah smpai obversea

Jan 4, 2012, 1:17:00 PM

That smile of the face made my day and its nice to see them having fun in their own ways. I know for sure kids just love water and they can spend hours playing inside.

Jan 4, 2012, 1:54:00 PM

Happy je tengok Zahra :)

Jan 4, 2012, 2:58:00 PM

comeynye die..

Jan 4, 2012, 7:04:00 PM

cutenya zahra :D

Jan 4, 2012, 10:01:00 PM

singgah di malam hari.. jengah zahra sekeluarga.. ;)

jom kongsikan keriangan anak2 di contest & giveaway ibu sihat anak riang

http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html

Jan 4, 2012, 11:23:00 PM

comel la zahra.. umo brap zahra ni kak??

Jan 5, 2012, 9:12:00 AM

sama kot dengan anak bee yg kecik tu perangai lebih kurang , umur sama ke ?

laila dalam 2 tahun + bulan 6 cukuplah 3 tahun ,

tapi zahra chubby lagi le .. geram tengok dia

Jan 6, 2012, 11:26:00 AM

hoho..sukanya dia..

Jan 9, 2012, 8:46:00 AM

@Lin Azlina hihi..ntah2 dia tak ingat pon bila besar nanti..

Jan 9, 2012, 8:47:00 AM

@Nava.K yes, very true indeed..

Jan 9, 2012, 8:48:00 AM

@Myra Jay hihi..time happy ni okla..time nakal dia..hooho..penatt..

Jan 9, 2012, 8:51:00 AM

@Farah Shamsudin hihi..comel ek..

Jan 9, 2012, 8:56:00 AM

@kakyong hihi..thanks kakyong..

Jan 9, 2012, 9:03:00 AM

@SeputihSalju 15hb ni 2 tahun 10 bulan..comel ek?

Jan 9, 2012, 9:11:00 AM

@puanbee ha'ah, tahun sama bee..Zahra tua 3 bulan aje ni..

Jan 9, 2012, 9:11:00 AM

@ohcikgu peberet dia ni..hoho..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...