Jan 10, 2012

Home » , , » Lagi Pasal Kemenangan CGL dalam tahun 2011

Lagi Pasal Kemenangan CGL dalam tahun 2011

Hehehe.. Baru sempat nak update pasal kemenangan dalam CGL yang resultnya dah dikeluarkan pada tahun lepas lagi, tapi beselah, takdan maaa..

1st sekali, me adalah salah seorang pemenang yang bertuah dalam Mega Giveaway by Iera & Nisa, sekaligus me memenangi hadiah berupa template denim/washed. Memula me blur jugak cemanalah rupa template denim/washed tu, bila dah google, baru tau.. Tahniah juga buat pemenang yang lain..

my lucky number

Terer betul remaja skang mengedit blog kan, salah seorang daripadanya adalah cik adik kita ni iaitu adik Nisa yang berusia 13 tahun.. Tahniah sebab berjaya masuk MRSM, study rajin-rajin tau.. Jom berkenalan ngan adik manis di blognya, Anisah Ramli.

2nd, me juga adalah salah seorang pemenang bertuah dalam GA Cekodok Ensem, sekaligus memenangi keychain dari Padang Besar. Hihi, kalau ikutkan, me lambat bebenau dah anto details, maklumlah bulan 7-10 kan me tak aktif berblog..hihi.. Sib baik penganjur masih sudi terima details.. Tahniah juga buat pemenang yang lain..

My lucky number 79

Yang mana sama kes macam me, which is tidak aktif berblog masa tu & join GA ni, baik gi cek, kot2 ada tersangkut nombor uols di blog Blog Cekodok Punyer..


p/s : Semalam penuh post pasal DSAI, samada di blog mahupun fb, tapi yang me tertarik sekali adalah youtube Ustaz Azhar Idrus mengenai Sumpah & Liwat..ngee.. Nak tau, klik aje link tu..


Want an ultra-even, flawless foundation finish? Click HERE

Nak insentif tunai, Klik SINI 

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

Longchamp New Year Sale,  Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

22 Comments
Comments

22 comments

Jan 10, 2012, 11:00:00 AM

Tahniah ye kak ;)

Jan 10, 2012, 11:02:00 AM

tahniah .... =)

Jan 10, 2012, 11:02:00 AM

dah lama tak mnegaktifkan diri join cgl..hurmm... mood malas tu mmg masih setia dalam diri ni

Jan 10, 2012, 12:06:00 PM

saya ada menang gak keychain dari blog cekodok tu tp sampai skrg hadiah masih tak dapat...

Jan 10, 2012, 12:38:00 PM

tahniah..nanti nad masukkan..:)

Jan 10, 2012, 1:40:00 PM

tahniah :)

Jan 10, 2012, 2:21:00 PM

rajin betul join contest kan..

Jan 10, 2012, 10:16:00 PM

tahniah, seronok kan menang

Jan 11, 2012, 6:05:00 AM

@Myra Jay thanks MJ..

Jan 11, 2012, 6:06:00 AM

@shahjiehan thanks bro..

Jan 11, 2012, 6:16:00 AM

@Lin Azlina tapi lin join offline contest kan..

Jan 11, 2012, 6:26:00 AM

@fieda yeke, alahai, saya tak tny pon org kat kg, hadiah dh sampai ke belum sbb baru bg details kan..yg lain cemana?

Jan 11, 2012, 6:39:00 AM

@Miss Nadya thanks nad..

Jan 11, 2012, 6:40:00 AM

@eB ezrin thanks eb..

Jan 11, 2012, 6:55:00 AM

@Farah Shamsudin hihi..tak serajin dolu2..

Jan 11, 2012, 6:57:00 AM

@Sharinginfoz hihi..thanks..mmg seronok..

Jan 11, 2012, 8:32:00 AM

wah taniah erk...

Jan 11, 2012, 12:30:00 PM

tahniah .. memang bertuah lah has ni ..

Jan 11, 2012, 11:03:00 PM

tahniah.. byk tu menang nya

Jan 16, 2012, 12:12:00 AM

@Budak Nakal thanks..

Jan 16, 2012, 12:13:00 AM

@puanbee hihi..harap2nya camtu ler..

Jan 16, 2012, 12:13:00 AM

@kakyong kakyong pon apa kurangnya..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...