Jan 21, 2012

Home » , » Pre Launch Double Giveaway & Hadiahnya

Pre Launch Double Giveaway & Hadiahnya

Nak gitau jap lagi saya akan launch DOUBLE GIVEAWAY BY CERITAINDAHKAMI.COM
 dan berikut adalah hadiah-hadiah yang disediakan oleh sponsor-sponsor yang awesome..


HADIAH - HADIAH


1x Muslimah Attire by SNUUS


3x shawls by Al Shawls


1x inner neck
1x shawl rizqi
1x voucher RM10
by LLEAH AYEISA CO.
3x kotak lactolite by Just with PB


1x 20 pcs Pin Shawls Cute Collection by Kittyshawls


  2x ruang iklan di sidebar selama sebulan

2x tempahan banner 125x125


HADIAH UMUM
  • 1x Muslimah Attire
  • 1x 20 pcs Pin Shawls Cute Collection 
  • 1x shawl Rizqi
  • 1x kotak lactolite

HADIAH FB GA
  • 1x shawl dari Al Shawls
  • 1x kotak lactolite
  • 1x voucher RM10
  • 1x ruang iklan di sidebar selama sebulan
  • 1x tempahan banner 125x125

HADIAH BLOG GA
  • 1x shawl rizqi
  • 1x kotak lactolite
  • 1x inner neck
  • 1x ruang iklan di sidebar selama sebulan
  • 1x tempahan banner 125x125


HADIAH TOP REFERRAL
- 1 pilihan hadiah dari Hadiah Umum @ Hadiah FB GA @ Hadiah BLOG GA + hadiah misteri
- top referral akan memilih hadiah dahulu
- berpeluang untuk menang extra dalam lucky draw

HADIAH TOP LIKE
- 1 pilihan hadiah dari Hadiah FB GA @ 1 pilihan hadiah dari Hadiah Umum + hadiah misteri
- top like akan memilih hadiah selepas top referral
- berpeluang untuk menang extra dalam lucky draw

HADIAH TOP KOMEN
- 1 pilihan hadiah dari Hadiah BLOG GA @ 1 pilihan hadiah dari Hadiah Umum
- top komen akan memilih hadiah selepas top referral
- berpeluang untuk menang extra dalam lucky draw


Kalau ada yang nak sponsor, boleh hubungi saya di hazurah [at] gmail [dot] com.. Jom ramai-ramai memeriahkan GA ini.. Stay tune!!


p/s : Nak join Double GA ni, klik SINI yer..

p/s/s : Nak tengok cara penentuan pemenang Double GA, klik SINI yer..

p/s/s/s : Penganjur berhak mengubah mana-mana syarat, kategori hadiah & kategori pemenang..


Nak insentif tunai, Klik SINI 

Mencari iPhone 4s & plan yang affordable, Klik SINI

Are you a speed junkie? Click HERE to win 10 weekly prizes

Hooked on FB? Here's an unlimited plan & it's dirt cheap, Click HERE  

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

Longchamp New Year Sale,  Click HERE

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Jan 21, 2012, 9:44:00 AM

untuk pompouan je adiahnye..hee

Jan 21, 2012, 3:16:00 PM

banyank hadiah ni... menarik..

tunggu free sket, mesti nak join..

Jan 24, 2012, 7:26:00 AM

hadiah menarik..tapi untuk pompuan je..hehe

Jan 31, 2012, 2:25:00 AM

@EnciK AxixOu lactolite rasanya boleh utk lelaki..hehe..

Jan 31, 2012, 2:25:00 AM

@kakyong jemput join kakyong..

Jan 31, 2012, 2:26:00 AM

@blackrosehunter boleh bagi kat mak, kakak, adik, gf, tunang, isteri, anak pompuan..hihi..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...