Jan 25, 2012

Home » , , , , , » WW12 | Pengalaman Lama & Baru

WW12 | Pengalaman Lama & Baru

Kenkawan, nak mitak jasa baik uols klik & like kat SINI.. Thanks!

Salam semua.. Baru sempat nak update blog, maklumlah internet hanya ada kat lobby aje.. Memang jaranglah dapat lepak kat lobby lelama.. Oleh kerana hari ni adalah hari WW, maka nak tepek gambar aktiviti kami kat Torgon ni..

Pengalaman lama : Main sled

Memang besh main sled ni, nak-nak kalau bukitnya agak tinggi..hihi.. Baru thrill.. Nak baca pengalaman pertama kami main sled, klik sini..

Dan buat pertama kalinya kami bermain ski, termasuklah Zahra..hihi.. Rupanya, main ski ni tak semudah yang disangka..hoho.. Ski tu pon dah berat, belum termasuk bootnya lagi.. Adalah jatuh 2-3 kali juga, nak bangun balik punyerlah susah.. Bangun pepagi hari ni sakit2 badan sudaa.. Tu yang hari ni rest jap.. Tapi memang seronok..

Pengalaman baru : Main ski

p/s : Hanya ada gambar selepas bermain, coz masa bermain tak ingat nak bergambo sebab dah excitednyer pasal.. Zahra sampai tertido sebab kepenatan mengayuh..haha


Kenkawan, nak mitak jasa baik uols klik & komen kat SINI.. Thanks!

Nak insentif tunai, Klik SINI 

Vrooom to a prosperous Chinese New Year, Click HERE

Are you a fan of flash mob videos? Click HERE to join the fun

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

Longchamp New Year Sale,  Click HERE

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

12 Comments
Comments

12 comments

Jan 26, 2012, 8:16:00 AM

bilala cheqna boleh merasa =)

Jan 26, 2012, 5:26:00 PM

wah.. dah dpt main ski pulak..


selalu tgk dlm tv tu cam senang jer.. rupanya berat yer...

Jan 26, 2012, 10:18:00 PM

Ibu yusuf singgah ziarah.. tiba2 rasa sejuk tgk salji.. selamat bergumbira ya.. :D

Jan 27, 2012, 1:13:00 AM

sonoknya....
sempat lagi zahra tido..hihi

Jan 27, 2012, 2:12:00 AM

mesti bestkan dapat main ski diatas salji,,dan merasa salji sebenar...

Jan 30, 2012, 11:24:00 AM

akak,iklan da letak..:)

due date ::

http://www.nornadiah.com/2012/01/due-date-bagi-pengiklan-campaign-period.html

Jan 30, 2012, 10:21:00 PM

@cheqna insyaAllah, akan sampai masanya juga nanti..

Jan 30, 2012, 10:22:00 PM

@kakyong tu lah, tengok cam senang aje..mungkin practice makes perfect kot..

Jan 30, 2012, 10:30:00 PM

@Zefa NorAsmara thanks akak..

Jan 30, 2012, 11:13:00 PM

@ekinashikin memang seronok.. penat sangat tu gamaknya..

Jan 30, 2012, 11:20:00 PM

@hatiputera memang best..

Jan 30, 2012, 11:20:00 PM

@Miss Nadya oret, thanks dear..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...