Jan 11, 2012

Home » , » Welcome 2012 + Revamp Blog + Jom Exchange Bloglist

Welcome 2012 + Revamp Blog + Jom Exchange Bloglist

 Melekat sehingga 12/1/12

Assalamualaikum dan Selamat Tahun Baru 2012 buat semua readers blog Notre Belle Histoire, Ma Belle Conway & Ma Belle Shoppe.. Semoga tahun 2012 ini akan menjadi lebih baik untuk kita semua, berbanding dengan tahun-tahun sebelumnya.. Semoga semua azam di tahun baru ini akan tercapai..hehhe.. Cakap pasal azam ni, apa azam uols?

Salah satu azam saya untuk tahun baru ni dah tercapai.. (wahh.. baru 1-2 hari di tahun baru dah tercapai azam?haha..) Actually, bukan azam sangat pon, cuma niat untuk revamp blog, salah satunya tukar background..hihihi.. Setelah puas mencari, skodeng sana sini, akhirnya jumpa juga background yang berkenan di hati, comel tak?


Keduanya, saya nak rombak balik bloglist, yang Les Belle Femmes ngan Les Beaux Hommes. Saya nak combine dan tukar kepada Les Maman & Papa bagi yang suka selitkan cerita pasal anak dan Les Femme & Hommes untuk personal blog selain dari kategori 1st tadi. Sebelum ni, saya asingkan Femmes (wanita) ngan Hommes (lelaki), tapi kesian sangat tengok bloglist Hommes, sikit sangat..

Oh ya, kedua-dua bloglist ini khas bagi yang exchange bloglist dengan saya, means my blog kat main blog uols sebagaimana your blog tersenarai kat my main blog.. Jadi, alang -alang saya wat rombakan ni, saya nak ajak uols, untuk sama-sama exchange bloglist, bagi meriah sikit.. Baru syok untuk berblogwalking, boleh tengok update terbaru blog uols..

Bagi yang nak exchange bloglist, sila pilih kategori, samaada Les Maman & Papa, ataupun Les Femmes & Hommes dan tinggalkan link blog uols di kotak komen ini. Nak buat entri pon boleh, tak nak buat pon takpe.. Ikut suka hati uols.. Tapi kalau uols buat entri, saya akan pastekan link entri uols kat sini, so that orang lain pon leh usha blog uols.. Pastikan uols dah letak my blog kat bloglist uols ek..

Till then, have a nice day on a nice new year..


Nak tahu rahsia awet muda, Klik SINI

Nak insentif tunai, Klik SINI 

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

33 Comments
Comments

33 comments

Jan 2, 2012, 3:41:00 PM

selamat tahun baru 2012 Has... tetap merah background nyer.. ;)

kakyong rasa jarak antara widget di sidebar tu boleh dirapatkan sikit..

link blog Has kakyong dah simpan di kedua2 blog.. ;)

Jan 2, 2012, 3:53:00 PM

Nak juga exchange list!

Ladysirna@My Motherhood Journey
URL: http://sambalkicap-sirna.blogspot.com

thanks...ur link dah sememangnya ada dlm my bloglist

Jan 2, 2012, 9:37:00 PM

selamat tahun baru 2012

Jan 2, 2012, 11:43:00 PM

selamat thun baru...hihi...
berjaya gak tukar2 kan...cantik...
daku plak still yg paling simple la..hahahaha

Jan 3, 2012, 3:46:00 AM

@kakyong hihi..maintain merah sebab malas nak ubah warna line tu..cane nak rapatkan yer kakyong?

Jan 3, 2012, 3:48:00 AM

@Ladysirna hihi..me pon dah lama dah letak ur link..ngee

Jan 3, 2012, 3:48:00 AM

@Denaihati selamat tahun baru.. ;)

Jan 3, 2012, 3:48:00 AM

@ekinashikin cantik ek..hihi..sempena thn baru tu yg tukar tu..ala, comel per itik tu..

Jan 3, 2012, 8:12:00 AM

slmt tahn baru ...merah nyer mak ngah hehehe..:)

Jan 3, 2012, 9:02:00 AM

nak3, letak la maner pn, x kesah :)
mamaaerish.blogspot.com

Nak join exchange list!

Nukeufo89's Blog
URL: http://nukeufo89.blogspot.com

link blog saudara ni sudah saya letakkan ke dalam blog saya pd bhgn 'senarai blog rakan'

Letak kategori Les Femmes & Hommes

Jan 3, 2012, 4:22:00 PM

dah letak lama dah...hehe....

selamat thn baru....

Jan 4, 2012, 2:00:00 PM

Merah menunjukkan semangat yang membara :)

Myra pun dah letakkan blog kak Has dalam bloglist :)

BTW, Happy New Year ;)

Jan 4, 2012, 4:51:00 PM

selamat tahun baru..zara main buaian kat ner tu??obersea ke???

Jan 4, 2012, 10:43:00 PM

saya nk exchange link, saya hommes
http://wanwidget.com

Jan 5, 2012, 5:59:00 AM

@Tuan Tanah hihi..sesekali nak bermakngah..kekek..

Jan 5, 2012, 6:00:00 AM

@eB ezrin eb mmg me letak kat maman, tapi sebab eb top komenter, tu yg ada kat spesel bloglist, bila dah tak tersenarai, me akan letak kat bloglist maman..

Jan 5, 2012, 6:11:00 AM

@Ummar Farouk a.k.a. Nuke-Comm Leakage thanks..me dah letak under f&h..

Jan 5, 2012, 6:17:00 AM

@aanie hehe..tauu..selamat thn baru juga..

Jan 5, 2012, 6:17:00 AM

@Myra Jay betul, bagi membara sikit semangat di thn baru ni..haha..MJ pon mmg tersenarai juga..

Jan 5, 2012, 6:21:00 AM

@sarah hihi..ha'ah..buaian kat obesi..

Jan 5, 2012, 6:30:00 AM

@Juan alahai bro..bloglist ni utk kat main page, blog bro tu buat kat page lain kan, klu nak, me leh letak dalam belle bloglist, sbb yang ni utk exchange ni main page only..

Jan 5, 2012, 10:41:00 AM

Je ne sais pas comment mettre mon blog dans quelles catégories. Alors, il vous suffit de les séparer en blogueur mère, la cuisine blogueur ou blogueuse personnelles. Cependant, c'est à vous.

http://iceboxrivet.blogspot.com

apepun klu best letaklah as la mère pun ok jugak..

Jan 7, 2012, 7:14:00 AM

Hai..! Nak exchange link!

Here's mine... http://assignmentcscrazil.blogspot.com/
I'm hommes... :)

Jan 9, 2012, 7:12:00 AM

@Sidratul Muntaha perghh..kena berguru ngan ko ni..me dah letak dah, under maman..hihi..

Jan 9, 2012, 7:29:00 AM

@Razil Tahir er..dah gi blog razil, tapi takde bloglist pon..huuh..

Jan 10, 2012, 5:50:00 PM

Jom xchange link!

http://qasehgifts.blogspot.com

Jan 11, 2012, 7:22:00 AM

@Qaseh Gifts dah gi blog, tapi tak letak lagi ek..

Jan 13, 2012, 7:39:00 AM

boleh lagi tak nak join ni kak???

Jan 13, 2012, 9:23:00 AM

salam. terima kasih visit blog. pemenang GA tu saya guna random.org

Jan 15, 2012, 11:50:00 PM

@ahsfantasy24 boleh, tapi kat main blog takde bloglist kan?

Jan 15, 2012, 11:50:00 PM

@azelyusoff salam..thanks gitau..

Jan 17, 2012, 2:39:00 PM

@cikpuanhady

xpyh la berguru,.berkarat2 aku punya peraonces..
lecturer aku ttp bgi c sbb sesuka ati guna lantak grammar anglais..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...