Jan 25, 2012

Home » , » Cara Penentuan Pemenang Double Giveaway

Cara Penentuan Pemenang Double Giveaway

Untuk semua peserta Double Giveaway by ceritaindahkami.com, pemenang ditentukan melalui

1. Top Referral 
- jumlah like + jumlah komen + jumlah referral (minimum total point 20)
- contohnya, 5 akaun FB diguna untuk like FB GA dan TRIPLE GA, komen sebanyak 5 kali, dan 5 peserta yang mention uols sebagai referral, so total 20 points.
- mesti join ketiga-tiga ga (FB, BLOG & TRIPLE)
- macam2 cara uols boleh buat, utk dpt point like bnyk, minta atau guna akaun fb mak ayah, suami/isteri, adik beradik, ataupun kawan-kawan (yang tak join ga ni laa..) manakala untuk dapat point komen bebanyak, seharusnyalah banyak mengomen, last sekali, hebah2kan ga ni, buat sticky post ke, tag reramai.. macam2 cara uols boleh buat, uols kan kreatif
- make sure uols gitau id fb mak ayah, suami/isteri, adik beradik, ataupun kawan-kawan (yang tak join ga ni laa..) kat komen entri ni yer untuk dikira 

2. Top Like 
- jumlah like terbanyak (minimum total point 10)
- contoh gunakan 5 akaun untuk FB GA & 5 akaun FB yang sama untuk TRIPLE GA
- mesti join dua ga (FB & TRIPLE)
- utk dpt point like bnyk, minta atau guna akaun fb mak ayah, suami/isteri, adik beradik, ataupun kawan-kawan (yang tak join ga ni laa..)
- make sure uols gitau id fb mak ayah, suami/isteri, adik beradik, ataupun kawan-kawan (yang tak join ga ni laa..) kat komen entri ni yer untuk dikira

3. Top Komen (minimum total point 5)
- jumlah komen terbanyak, especially di entri SINI

4 - 11
- ditentukan melalui cabutan bertuah oleh Zahra ataupun Mr. Random sahaja..

Nak tengok hadiah-hadiah yang menarik ni, klik kat SINI laju-laju..

Nak join Double Giveaway, klik kat SINI laju-laju..


Nak insentif tunai, Klik SINI 

Vrooom to a prosperous Chinese New Year, Click HERE

Are you a fan of flash mob videos? Click HERE to join the fun

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

Longchamp New Year Sale,  Click HERE

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Jan 25, 2012, 7:50:00 PM

yg like tu tak phm?

Jan 25, 2012, 8:25:00 PM

@Nur Anisah tak faham cemana yer? bese, kalau guna akaun fb sendiri, hanya sekali je leh like.. so kalau nak menang top like, kena guna akaun mak/ayah, adik beradik, kiranya akaun fb orang lain untuk dapat bnyk point like, means fb nisa + fb mak + fb ayah + fb adik + fb kakak = 5 point.. dah like guna akaun diorang kena gitau id depa kat kotak komen entri ga, baru akak tau & dapat kira..

Jan 28, 2012, 3:41:00 PM

@cikpuanhady K . fhm . thanks :)

Jan 31, 2012, 12:15:00 AM

@Nur Anisah sama2..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...