Jul 1, 2011

Home » , » Belle of May

Belle of May

Uwaa..skang dah pon masuk bulan 7, tapi baru nak buat Belle of May..agagag.. Maklumlah sebulan bercuti, balik dari cuti ni cam lemau pulak untuk berblogging.. Apa-apapun, meh kita tengok siapakah yang berjaya memegang title Belle of The Month bagi bulan May yang jatuh kepada... jeng..jeng..jeng.... 


credit

MAMA ADAM



Salah seorang daripada mama bloggers yang pernah me jumpa..weeee.. Memang seronok, tapi sayang, kejap je dapat beramah mesra, tapi takpe.. Ada umur yang panjang leh jumpa lagi.. Hmm, bila ek sayame kenal ngan Mama Adam ni, rasanya dari tahun lepas lagi.. Kesnya me nak join ga yang dianjurkan oleh Mama Adam, tapi masa tu, me masih dalam kemaruk kejar no follower yang best.. Awal-awal dah cop no yang baik punyerr, sekali sebab gi bercuti, tak dapat nak join..ekeke.. Rupanya kami ni satu universiti (dahla satu u, satu kolej pulak tu..), alahai, dahla satu negeri..ekeke.. Dan seperti yang eB cakap, Mama Adam ni memang lemah lembut orangnya..


Inilah header blog Mama Adam..  Nice kan? Sweet dan ceria aje, so cute!! Follower Mama Adam pon semakin hari semakin bertambah, tak lama lagi mesti akan cecah 1000.. Kat blog Mama Adam ni, macam-macam ada, kalau nak usha contest dan ga pon boleh, info-info terkini pon ada.. Jadi apa tunggu lagi, jom skodeng Mama Adam di blognya, It's All About Us..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

Jul 4, 2011, 11:32:00 AM

hehe, terharunya..thanx tau...tak sangka kan?kita byk persamaan rupanya...1 kolej lak tu..hehe...

em, lambat lagi tu nak dpt 1k...huhu...

Jul 4, 2011, 4:10:00 PM

ada entri utk u....

http://aanie.blogspot.com/2011/07/mama-adam-menang-belle-of-may.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...