Jun 30, 2011

Home » » Kembali kepada rutin dan rezeki berconway di bulan Jun

Kembali kepada rutin dan rezeki berconway di bulan Jun

Hehehe.. Akhirnya, setelah sekian lama berjoli, lalu terpaksa menyepikan diri dari alam blogging, akhirnya ada juga ruang dan kesempatan untuk me kembali aktif..cheewaahh..ayat tak hengat punyer..agagaga.. 

Alhamdulillah, kami sekeluarga selamat sampai pada malam Jumaat yang lalu.. Memang rasa tak puas, tapi nak buat cemana, cuti lulus setakat itu aje.. Story mory pasal percutian pada kali ni di lain entri ek (bila nak mengarang tak tau ler..agagaga), ni pon rasa dah tak sabar nak berkunjung ke 'rumah' kenkawan yang lain.. Banyak yang me terlepas ni..

Ribuan terima kasih buat Myra Jay yang sudi memaklumkan pada me akan kemenangan dalam Love You Mom Contest by Amieylee & Shamzaini. Wahh, sungguh tak sangka yang me bertuah dalam lucky draw..hehe.. Agaknya, apalah hadiah yang dimenangi ek? Thanks coz cabut nama me tu..hehe.. Tahniah juga buat pemenang-pemenang yang lain..


Amiey memang tidak asing lagi dalam alam blogging, tambah-tambah lagi Amiey pon suka join contest dan giveaway. Malah, kerap juga menganjurkan conway.. Kalau tak caya, jom jengah blog akuamiey..pheewiitt..

Keduanya, me salah seorang pemenang bagi giveaway Are U Lucky Enough? Adakah ini bermakna me seorang yang lucky..agagaga.. Takdelah, yang bertuahnya adalah no. 76 ni..heheh.. Thanks buat cik penganjur dan harap-harapnya cik penganjur masih sudi terima, maklumlah lama me bercuti dari blogging ni.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..


Ha, kalau nak tau, cik penganjur aka Ros ni ada blogshop.. Memang chanteq bangat tudung-tudung yang ada kat blogshop ni, adakah me akan menerima tudung, takpon baju yang comel tu? Agagaga.. Jom cuci mata di blog Rosie..

Ketiganya, thanks buat cik penganjur aka Miera yang sudi memaklumkan kemenangan me dalam 1st GA I Lurve My Mum So Much. Sungguh tak sangka me berjaya merangkul tempat kedua, sekaligus memenangi RM80..uwaaa..beshhnyaa.. Tahniah juga buat pemenang ketiga dan yang bakal memenangi tempat pertama..


Terima kasih buat Miera yang memilih my entry tu.. Sapa tak sayang mak kan? Tanpa mereka, tiadalah kita di dunia ini.. Oh ya, kat blog Miera ni, ada dikongsikan bersama mengenai Peristiwa Israk & Mikraj, jom sama-sama baca di LurvelyAmiera..


p/s : Untuk kemenangan yang lain, me buat di entri yang lain yo.. Jangan kecik ati yo.. Bukan takmo buat, tapi tak sempat lagi..huhuh.. Berjela lagi ni, entri yang bulan lepas ada yang belum dikarang, masa dan idea je yang nak kena cari dulu..hehehe..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Jun 30, 2011, 2:02:00 PM

congrats hasz :)

Jun 30, 2011, 4:36:00 PM

wah dh smpai umah ker?..hokay beb, selamat berkontest balik, aku punya mood masih ke laut..huhu

tahniah tau...

Jun 30, 2011, 4:36:00 PM

has..aisha nk tanya skit ya..

hadiah minyak wangi tu, has dah send ker? sorry la, takut aisha x perasan pulak..hehe

Jul 1, 2011, 12:44:00 AM

salam

wah tahniah ye kak..

lama x singgah sini..bz memanjang karang kak...

Jul 2, 2011, 3:39:00 AM

wah, congrats la ye... ^_^ n slamat kmbali, hehe..

Aug 11, 2011, 5:11:00 AM

@mz, syira & nisa : thanks dear..

@aisha :huhu..me tny penaja, penaja lom anto lagi..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...