Jul 14, 2011

Home » , , » Blog tidak berupdate gara-gara..

Blog tidak berupdate gara-gara..

Bukan setakat tak berupdate, bukak pon sekejap aje, setakat publish komen pastu dah tak sempat nak usha lelama..hohoho..

Rindu memang rindu, tapi nak buat cemana.. Cerita pon memang banyak nak di share kat sini, tapi nak buat cemana, tengok je hati terus tergoda..ekeke.. Tengok apa tu? Ni ha.. Penangan Nintendo Wii..ekekeke..


Hehehe.. Masa jenjalan kat London hari tu, ada ternampak promosi Wii ni GBP129, memang murahlah berbanding dengan harga kat Swiss, masa tu around CHF200++.. Tapi takat tengok jerlah, takkan nak sambar kan, sebabnya otw balik ke Malaysia, lagipun luggage kami pon cukup-cukup maksimum berat..

Alih-alih, bila kami balik sini, tengok-tengok kat sini pon ada promosi Wii jugak, tapi kaler black aje lah, CHF149 (yang kaler putih harga CHF199), maklumlah skang ni tengah sakan Summer Sale kan.. 

Memang seronok gak layan Wii ni, maklumlah saya memang suka main tenis, ping pong dan bowling. Tak dapat main real life, main games pon jadi lah..ekeke.. Dan Zahra pon suka gak main Wii ni, tapi satu game aje lah dia dapat main, iaitu Swords Play, terer pulak tu, asyik menang je.. (jangan jadi ganas dekat real life sudahla..)


Dan reason lagi satu kenapa blog Belle tidak berupdate selama 3 hari, Zahra skang ni dah tak tido siang. Jadi masa untuk berblog waktu siang memang susah nak cari. Waktu malam pulak, skang ni banyak cerita best (Summer kan..), mana nak tengok tv lagi, main Wii (waktu malam je dapat main ngan Mr. Hadi), mana nak berblog lagi.. Ni pon sebab Mr. Hadi tengah layan bola, dapatlah jenguk blog sekejap..hohoho..

Oh ya, sejak main Wii ni, saya ada jatuh cinta ngan satu sport lagi.. Nak tau ape dia, saya story di lain entri..ngeee.. Uols suka main game? Game apa yang uols suka?


Nak mitak tlun kenkawan komen entri Saya Bertudung, KLIK SINI

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Nak menang iPad 2, Canon EOS 550D, HTC Desire? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Jul 14, 2011, 10:37:00 AM

ooo, bz layan game eh....x penah dgr lak pasal game nih...

Jul 14, 2011, 3:05:00 PM

ooo..patutlah..main games rupanya..nk join boleh..hehe

Jul 15, 2011, 10:22:00 PM

wah sibuk aktiviti luar memang tk leh kata apa lah kan

Jul 19, 2011, 10:27:00 AM

NK JOIN JUGAK :)

Jan 5, 2012, 4:48:00 AM

to all : memang besh..mehla join..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...